Het is mooi geweest!

Zo, de laatste dag van mijn vakantie zit er zowat op. Ok, ik hoef pas morgenavond weer te werken, maar toch is het vanaf morgen weer de gewone gang van zaken. Gelukkig is het vrijdag in België een feestdag en hoef ik dus niet te werken die dag. Wordt dus een kort werkweekje en een verlengd weekend erachter aan…
En gelukkig kan ik weer werken gaan, want dat weekje vakantie in Ibiza, de vele tripjes die we maakten met vrienden en het regelmatig ontvangen van vrienden in de vakantie (al dan niet met barbecue), maakt dat de financies een ernstig dipje kennen. Opnieuw aanvullen dus!

We hebben het deze laatste dagen ook heel druk gehad om overal bij familie en vrienden te vertellen hoe we het gesteld hebben in Ibiza. En ook al onze foto’s laten bewonderen. Vrijdagavond was dan alweer zo’n onvervalst vriendenavondje. En zaterdagmiddag kwamen de collega’s van vrouwlief barbecuen. Gelukkig hielden we het in de namiddag droog en konden de kids van de collega’s zelfs een plonsje doen in ons zwembad.
Deze namiddag zijn we naar het voetbal geweest. Wedstrijd om de beker van België die makkelijk gewonnen werd door ons favoriete ploegje met 0-4. Volgende week wordt het vast andere koek, dan moeten zij het opnemen tegen tweedeklasser Deinze. Maar dat vormt hoedanook een goede voorbereiding op de komende competitie.

Ik wens jullie alvast een hele fijne week toe!

Liefs,

Billy

14 gedachtes over “Het is mooi geweest!

 1. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie, dat nemen ze jullie niet meer af 🙂
  Tja, en nu weer de financiën aanvullen, het is niet anders..
  Werk ze deze week, het zijn dus maar 4 nachten, dat is te overzien 😉

 2. Je moet maar zo denken Billy; als je het hele jaar zo kon leven vond je er niks meer aan, maar nou kun je nog lekker nagenieten van de herinneringen.
  Werken kan trouwens ook wel aangenaam zijn!

 3. Klinkt weer super, en dat extra dagje vrij si dan een cadeautje.
  Maar uh… heb jij een zwembad?????? *kwijl* Mag ik ook een keertje komen peodelen bij jou in de tuin 😉
  groetjes Inge

 4. Fijn dat je zo’n heerlijke vakantie hebt gehad Billy..en tja..na genieten moet er weer gewerkt worden. Uhm…werken..das al lang geleden voor mij.. Succes met het ‘her-opstarten’.
  Liefs Loes

 5. Tja Billy, da’s het nadeel van vakantievieren, dat je daarna ook weer aan het werk moet
  Maar je hebt in ieder geval mooie herinneringen en de foto’s om op terug te kijken.
  Veel sterkte voor vanavond en de rest van de (werk)week!

 6. en zo gaat het meestal, een weekje opladen en dan alweer aan de bak, en voor je het weet is het weer vakantie enzo, dus laad die rekening maar op voor de volgende vakantie!
  XXX

 7. Yep aan alle leuke dingen komen helaas een einde, ook jouw vakantie *grinnik*, maar zo te horen vind je het niet erg om weer aan de slag te moeten, en een kort weekje, da’s fijn wennen , jij ook een fijne (werk)week, liefs Bettina

 8. Nou als je weer begint met werken dan is het vakantiegevoel zo verdwenen, haha.. Enig voordeel is inderdaad wel aanvulling van de centen. Maar fijn dat jij gelijk begint met een verlengd weekend! Fijne week!

 9. Ja Billy dat is het nadeel we moeten de financiën weer aanvullen voor volgend jaar hahahaha, maar je hebt een leuke vakantie gehad daar gaat het om,ik ben net mijn laatste weekje bezig, A.s. Dinsdag weer werken.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s