Zwaai zwaai!

De dagen aftellen nu, donderdagmorgen vroeg uit de veren om te vertrekken naar Ibiza.
Een vriend brengt ons en ons vriendenstel naar de luchthaven. Morgenavond komt hij onze valiezen reeds ophalen.
We verblijven een weekje all-inclusive in een hotel in San Antonio (dat eigenlijk Sant Antoni de Portmany heet in de plaatselijke taal – Catalaans?). Het blijkt daar 30° te zijn, en dat weerbeeld verandert praktisch niet als we de geraadpleegde weersite mogen geloven… Zal voor mij, toch zeker de eerste dagen, de schaduwrijke plekjes opzoeken worden, want ik heb van nature een redelijk bleke huid en ben dus vlug verbrand.
En natuurlijk veel in het water plonzen en stoeien. Ook hebben we uitstapjes gepland naar Formentera (het kleinste bewoonde eiland van de Balearen) waar we ook een fiets zullen huren om het eilandje te verkennen. En een dagje auto huren om Ibiza rond te crossen. Maar vooral veel genieten van lekker niks doen…
Ik ben er weer op vrijdag 8 augustus!

Zwaai zwaai!!!

Billy

21 gedachtes over “Zwaai zwaai!

 1. Hey Billy ik wens jullie alvast een geweldige vakantie toe op Ibiza geniet er met volle teugen van en tja de volgende meeting hoop ik dat je er ook bij bent zou geweldig zijn. Knuffels voor jullie van mij

 2. Hoi Billy,
  Wat een lekker vooruitzicht! Ibiza ( het hippie-eiland) Je bent verzekerd van zon en een goede beschermingsfactor doet wonderen. Ach en als je het te warm krijgt, neem je een duik in de zee. heerlijk he vakantie Heel veel plezier en goede vlucht,
  liefs paula

 3. Ik wens je in ieder geval heel veel plezier en kijk uit met de zon, die kan je hele vakantie verknoeien. Tot 8 Augustus, met een fotoreportage.
  Gr. J@n.

 4. Fijne vakantie Billy, misschien lukt het je om een kleurtje op te lopen, moet je niet teveel in de schaduw gaan zitten! Goeie reis voor jou en je reisgenoten, een fijn verblijf, doe voorzichtig en kom veilig terug!
  Kuzzz.

 5. Heerlijk Billy naar Ibiza. Ik ben er geweest toen het helemaal nog niet echt toeristisch was, in 1969. Er stonden nauwelijks hotels en de hotels die er stonden waren niet te vergelijken met de hotels van tegenwoordig. Het was er toen nog rustig maar het was er heerlijk. Dat was ook in San Antonio. Ik wens je een hele fijne vakantie Billy en smeer je maar goed in.
  Groetjes Mar

 6. Heeee beste billy,
  Vanharte een heeel mooie vakantie gewenst , klinkt alvast volledig top !
  Zal je wel even missen ,
  maar mede door jouw heb ik ook weer leren tenvolle genieten 😉
  natuurlijk doe ik het zelf , maar jij was daarij een mooi voorbeeld 🙂 mag ook es gezegt zijn hihihi
  Dikke knuffffffffffff ((¨)) en stel het goe

 7. HEEL VEEL PLEZIER LIEVERD!!!!
  Geniet met je vrouw van de warmte daar die toch heel anders is dan hier, hahaha, ennuh, factor 20 minimaal he, om het uur smeren don’t forget!!!! Liever nog om het half uur 😉
  Have a SAFE trip!
  XXX

 8. wens jullie een heel fijne vakantie toe
  tot binnen anderhalve week dan
  want volgende week zit ik in Londen
  groetjes en genieten maar
  ik wil niet dat het zo warm blijft hoor
  daaaaaaaaaaaaaaaaaag

 9. Heee die vakantievierder, heel veel plezier en zon op Ibiza, mazzelbips, jammer dat het vliegtuig vol is joh *grinnik*, tot 8 augustus en op 2 augustus a.s. heffen wij met de WL-meeting wel een glaasje (bier ) op jou!!!
  Liefs en knuff Bettina

 10. Lieve Billy en ega, ik wens jullie een ontzettend fijne vakantie toe!Geniet en maak maar veel foto’s, kunnen wij straks van genieten! Veel plezier!
  Groetjes en knuf!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s