Weekendverslag 28 & 29 juni

Ik heb (alweer) een fantastisch weekendje achter de rug.

Zaterdag eerst een mooie fietsrally gereden. M’n vriend kwam mij ophalen thuis, en we zijn naar de vertrekplaats gereden met de wagen. Traditiegetrouw is er op deze rally altijd goed weer, en dat was nu niet anders. Alleen veel meer wind, maar gelukkig zat de richting goed. Alleen, als je met 2 fietst kan je je niet zo goed wegstoppen. Dus namen we de gelegenheid te baat toen 3 fietsers (met Quick Step-uitrusting) ons voorbijstaken om aan te pikken. Het was toch een heel verschil hoor! Zo kwamen we aan een razend tempo bij de bevoorrading aan, waar we vanaf daar de wind in de rug hadden. Gezien het heuvelachtig parcours hadden we op de 65 km afstand een fraai gemiddelde van 28,5 km/u. En bij de terugkomst kregen we als beloning een broodje met braadworst vergezeld van een uitstekende Ename Tripel. Waarvan we er nadien in de blakende zon nog enkele naar binnen speelden in het gezelschap van onze vrouwen.
’s Avonds zijn we uit eten gegaan met dochter en haar vriend en diens ouders. Een taxi kwam ons ophalen (in de prijs inbegrepen) zodat we ons om BOB geen zorgen hoefden te maken. Rond 20u30 kwamen we in het restaurant aan, waar we konden genieten van het maandmenu met aangepaste wijntjes. Allemaal heel lekker, en een hele vriendelijke bediening! Daarna met de taxi opnieuw huiswaarts waar we nog wat "nagepraat" hebben…
Zondagmorgen geraakte ik niet uit bed voor de rit met de club. Dus wat uitgeslapen. Tegen de middag aan heb ik spaghetti klaargemaakt (eerst samen met vrouwlief een aperitiefje gedronken). In de namiddag onze 2 beste vriendenkoppels opgetrommeld om op stap te gaan met ons caféboek. We belandden eerst in de Muze in Knesselare. Gezellig koffie- en eethuis waar we op het grote terras konden genieten van het zonnetje. Eerst een kopje koffie gedronken, en daarna een Keizer Karelbiertje. Daarna naar Zomergem, naar café de Scheve Zeven. Ook daar op het wat minder zonnige terras genoten van een Augustijn. Toen zijn we bij één van onze vrienden thuis nog wat blijven hangen, waarna het tijd was om huiswaarts te keren.

Groetjes,

Billy

17 gedachtes over “Weekendverslag 28 & 29 juni

 1. ben were den eersten hahaha lollll dat is leuk
  Keizer Karel bier dat ken ik … hadden we destijds bij de graaf van Egmond ook , waar ik in de wk bijverdiende … is wel een redelijk zwaar bierke he billy ? !
  Zo te lezen heb je idd een heerlijk wk gehad !
  Mooi om te lezen hoe je geniet van het leven , keep that up !!!
  Groetjes en een mooie week nog

 2. Je weekend was dus weer goed gevuld Billy, maar 65 km met een gemiddelde van 28,5 p/u….en dat ongetraind, man je bent van staal en zeker omdat je ’s avonds ook nog rustig een etentje had overgoten door de nodige drankjes….

 3. Nou Billy, wacht maar op mijn volgend weekend, dan zal ik extra voor jou eens een paar mooie plaatjes fliepsen van……..??? Ja, ff wachten hoor, tot volgend weekend!!! Doeggggggg

 4. Dat klinkt inderdaad als een gezellig weekend! Fijn dat de bediening zo vriendelijk was in dat restaurant, tegenwoordig hoor je namelijk steeds meer slechte verhalen over klantvriendelijkheid..
  Fijne werkweek!

 5. Zo te zien heb je een top weekend gehad billy.
  Zaterdag avond ben ik ook wezen stappen met een stel vrienden. Hier in de hoofstad van friesland zijn ook erg veel café’s en de meesten zijn erg gezellig met teras. Het wer was geweldig hier waardoor er lekker buiten gezeten kon worden tot vroeg in de ochtend. Alles met elkaar zorgen het voor een geweldig weekend wat zeker voor herhaling vatbaar is.
  Kraker.

 6. Hoi Billy, Als we elkaar hier niet spreken…dan wel op hyves he…;-)) wens je een heerlijke week toe! Geniet van het prachtige weer. Liefs:Wilma.

 7. een heerlijk weekend gehad dus.
  aankomend weekend gaan wij het er heerlijk van nemen en dat weekend erop wordt nog leuker,we gaan dan naar een concert waar we ons al maanden op verheugen!
  knufffffffff

 8. als alléénstaande moeder, kan ik de kids niet alles geven, dus moeten ze werken tijdens de vakantie
  ze mogen studeren, daar betaal ik alles van, ze krijgen zakgeld en kledinggeld, en als ze meer willen, nou jou, werken dan maar.
  Zo leren ze wat je moet doen voor een euro
  Michael heeft met zijn geld een wagen gekocht, en hij moet opdraaien voor de kosten, ik kan geen 2 wagens onderhouden
  en zo vervelen ze zich niet tijdens de vakantie
  nog een fijne avond, en hopelijk niet te veel gedonder morgen

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s