’t is stil…….

Nederland

Geen enkele Oranjefan had hier rekening mee gehouden, maar toch is het gebeurd! Oranje ligt eruit. Er zijn al lange files gemeld op de Duitse wegen (grapje!)…
Ik heb de, overigens bijzonder goeie, wedstrijd bekeken, en als voetbalkenner moest ik toch erkennen dat de overwinning van Rusland meer dan verdiend was. Hoe jammer het ook is, want met al die voetbalminnende Nederlandse weblogvrienden had ik het Oranje natuurlijk ook meer gegund…
Pluim voor Van der Sar, die een dijk van een wedstrijd speelde, anders was het al na 90 minuten gedaan voor Oranje.
En nu, uitkijken naar het WK?

25 gedachtes over “’t is stil…….

 1. De vorige wedstrijd van Rusland had ik ook gezien, daarom gaat de steling van jou dat geen enkele fan hier rekening mee had gehouden niet op. Rusland is gewoon een maatje te groot voor oranje, want oranje speelde weer zoals ze voor het EK ook al deden, slecht! Helaas pindakkk!

 2. Rusland was gewoon super sterk en stukken beter.
  Het was toch een beetje Nederland – Nederland, Guus heeft maar weer eens bewezen een topper te zijn…samen met zijn spelers natuurlijk.
  Wens je een hele fijne Zondag
  liefs Peetje
  –,-‘-{@

 3. en alle aanmoediging hielp helemaal niets… van der Sar was indd top… en Guus Geluk ook… maar verder… de poel des doods overleven om stuk te lopen op de russen.. oei, da’s triest….
  fijne zondag Billy…

 4. Ja zonde hè, maar een pluspuntje ons aller Guus is wel de coach van deze Russen hihi…wie weet een klein Nederlands succesje! Leuk dat je er een logje aan wijdde joh!!! , liefs Bettina

 5. HOLA!!!!
  Uhm ja, en wij zaten met Russen in dezelfde terminal naar een groot deel van de wedstrijd te kijken, ahum…. dat ene doelpunt hebben we dankzij de vertraging nog gezien, maar de gezagsvoerder bracht het slechte nieuws toen we net Toulouse over waren gevlogen op weg naar Parijs en Brussel, Rotterdam en dan Amsterdam!
  XXX

 6. Heej Billy, Tja..tis niet anders…Maar er is meer dan voetbal hoor! Wens je een fijne zondag toe. Wel lief dat je met ons Nederlanders mee leeft:-)) Liefs:Wilma.

 7. Ik heb toch maar voor de muziek gekozen. En dus (bijna) geen voetbal gezien. Ach het is jammer maar helaas en eerlijk is eerlijk Rusland heeft verdiend gewonnen!
  liefs Paula

 8. ja edwin was geweldig ik hoop dat hij toch de volgende keer weer speelt
  groot respect voor onze jongens die toch nog een verlenging gescoord hebben na wat ze hebben meegemaakt deze week vergis je niet in de inpact die dat heeft
  nou ja het is voorbij…
  bij ons was het feest voor de man des huizes en we hebben vandaag nog een grootse bbq gehad voor hem
  dikke kus
  hi hi mijn reactie is langer dan mijn log

 9. Ik baal er behoorlijk van! Maar zoals je zegt de Russen hebben terecht gewonnen, ze speelden echt goed! Pluim inderdaad voor van der Sar, maar ik vond de verdediging barslecht. Waar waren de verdedigers in de tweede verlenging?? De Russen konden steeds weer vrij voor het doel komen. Nigel de Jong is de enige die ik goede dingen heb zien doen, maar waar waren Ooijer en Mathijssen?? Heb me echt kapot geergerd aan de wedstrijd gister.. Khalid was trouwens ook goed, jammer dat hij er al snel uit moest. En balen dat Robben niet ingezet kon worden wegens een blessure.. Maargoed aan achteraf praten heb je niet zoveel. Rusland is gewoon goed, vooral die Arshavin ofzo. Wat een voetballer, hij leek wel niet moe te worden. Sowieso waren de Russen fitter naarmate de wedstrijd vorderde en oranje zwakte af. Erg jammer. Nu hoop ik eigenlijk dat Rusland europees kampioen word of Turkije, dat is namelijk weer eens wat anders dan Italie.. Zo en wij moeten nog maar eens harder gaan trainen voor het WK! Hopelijk lukt het daar, we gaan het zien..

 10. Een pluim voor Van de Sar, en terecht! Wat een topper is die man! Maar helaas mocht dat afgelopen zaterdag niet baten. Russen waren gewoon supergoed. En dat voelden onze spelers ook, ze waren nerveus en in het begin al in de stress. Ik ga er verder geen betoog over houden. Natuurlijk vind ik het zonde dat ze niet door zijn, maar nu gaan we weer verder met ons leven (haha!)

 11. Ik baalde zo. Ik heb mijn keel schor geschreeuwd, maar het mocht niet baten. De Russen waren beter. 😦
  Ik begrijp het nog steeds niet, ze waren de eerste 3 wedstrijden zo goed en nu was het geklungel.
  Maar ja….het is niet anders. Laat nu Rusland maar Europees kampioen worden. Spanje en Turkije mogen dat van mij ook.
  ALS DE DUITSERS HET MAAR NIET WORDEN!

 12. Ja ja verloren maar ik heb niets met voetballen. Voor mij is dit wel lekker want zo zijn alle oranje dingen binnenkort goedkoper ;)) En ga ff van de week shoppen want dan kan ik me slag weer slaan.
  groetjes margaret

 13. Vond ik net ook nog een oranje “Hup Holland” aansteker in m’n tas, kreeg ‘m zaterdag in een zeer enthousiaste oranje-minded-winkel. Maar nu, mmm, moet ik ‘m nu gebruiken of niet….
  Groetjes, Gonny.

 14. net een stukje Duitsland tegen Turkije gezien….jemig wat jammer voor die Turken….ik had het ze zo gegund..vond Duitsland het hele EK nl niet bijster goed spelen…:( maar goed, idd die oranje hoed is af en verweg opgeborgen en we gaan kijken naar: tennis 😀
  ps Billy, ik vind het lief dat je nog steeds bij mij komt lezen ondanks dat ik vrijwel niet meer log…ik zit momenteel veel op hyves, kennen jullie dat in BE?
  zou wel leuk zijn voor jou aangezien jij zo’n grote vriendenkring hebt!!!
  liefs, estar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s