Wow

Wow ja! Die Fiat Croma was écht wel een verrassing. Alles erop en eraan, rijdt fantastisch goed en soepel, veel plaats en bergvakken. En groot! Eén minpunt, de prijs! Want die is niet van de poes. En in deze prijsklasse vind je auto’s waar je nog meer kan van likkebaarden.
Maar aangezien we niet echt op zoek zijn naar een andere wagen, maar gewoon nieuwsgierig waren naar die auto, blijven we dus lekker bollen met onze vertrouwde Alfa. Al komen er weldra nog wel andere testritten, ik hou nu eenmaal van autorijden en vergelijken.
Zaterdag hadden we verder een zalige rustige dag, eens een hele avond thuis. Zonder bezoek of wat dan ook. Was al een hele tijd geleden. Ik had lekker spaghetti gekookt (dus ja, Corfianza, ik heb die pasgeverfde keuken al ingewijd…) en die hebben vrouwlief en ik samen met een flesje rode wijn gedegusteerd.
Zondagvoormiddag heb ik eindelijk de fiets weer bovengehaald. Helaas heb ik door de fietsloze weken weer een conditie-achterstand, en kon ik dit jaar niet deelnemen aan Gent-Wevelgem voor wielertoeristen.
Toen ik naar huis reed kreeg ik een sms’je van vrouwlief dat ze bij haar vriendin zat. En toen ik thuis kwam waren alle deuren gesloten, en aangezien ik geen sleutel meeneem zat er dus niks anders op dat naar die vriendin te rijden. Na een tijd kwam ook vriend ( die ook wielertoerist is in onze club) terug thuis, en zijn we samen (tegen de planning) gaan eten naar één van onze favoriete eethuisjes (nà het noodzakelijke bad).
En zo zijn we de hele namiddag samen op stap geweest, eerst naar m’n moeder voor het gebruikelijke zondagbezoek, en daarna naar gemeenschappelijke vrienden die net terug thuis waren van een vakantieweek Spanje. En menig biertje over de lippen gekregen, zodat ik ’s avonds heel moe (;-)) m’n bed in kroop.
Vandaag was dus het vervolg van de les presentatietechnieken op m’n werk. Zoals ik al verwachtte was ik bij die presentatie op van de zenuwen (waarvoor dan???), waardoor die eigenlijk wat anders verliep dan ik gepland had. Maar toch viel er verbetering te bespeuren, en na bemoedigende woorden van de lesgeefster ("ge doet da goe jong!"), kon ik de lesdag met de glimlach afsluiten. Alweer een ervaring rijker!

Groetjes,

Billy

17 gedachtes over “Wow

 1. Soms is een weekendje “niks” of een avondje “niks” onbetaalbaar lekker! En die presentatietechnieken: als je niet zenuwachtig bent, dan hoef je ze ook niet te volgen 😉

 2. Had eigenlijk niet anders verwacht van zo een Bourgondische Belg dat hij ook nog lekker kon koken, haha en veel succes met de presentatietechnieken maar het lukt je vast goed. groetjes

 3. een lekker wijntje …een lekker bordje spaghetti..goed gezelschap..kan niet beter, toch?…ik dacht, eindelijk, die mens heeft is een rustig weekend gehad…dacht ik te lezen..maar dat was natuurlijk in het begin van je log…khad niet anders verwacht dan dat je zou eindigen met een aangenaam avondje met vrienden, een etentje met vrienden en een avond vroeg onder de wol , door den alcol haha….

 4. Nou, een Alfa is anders ook best een mooie auto hoor, als het maar rijdt zeg ik altijd.
  Gij zenuwachtig? Dáár kan ik me nu helemaal niets bij voorstellen, je komt altijd heel rustig en gemoedelijk over in je logjes en reacties … maar hou het in gedachten voor de volgende keer: ge doet da goe jong!
  Maar wát hebben vrouwlief en jij nou eigenlijk met dat flesje rode wijn gedaan?

 5. Das sterk Billy, ik ben ook bezig met een andere auto, en voor die van mij hoeft maar een luttele 6000 euro te worden betaald en dan kan ik die andere kopen. Dan moet er nog 11000 euro bij, maar dan heb je ook wat! Die van mij staat op marktplaats.nl en het hoogste bod is 5700 en dat is toch nog te weinig.

 6. een fiat croma
  zo’n auto had Phil toen ik hem 15 jaar geleden leerder kennen.
  Ik moet wel zeggen dat het wel heel erg lekker reed.
  Als je 200 reed had je het helemaal niet in de gaten.
  Het nadeel vond ik dat de 2.0 liter wel heel erg veel benzine lustte.
  en de wegenbelasting was ook niet mis… we betaalden destijds al 272.00 gulden per kwartaal.
  Omdt we wel erg veel onkosten kregen hebben we hem weggedaan.
  zoals dit klinkt is het wel een heerlijk rustig weekend geweest, net zoals hier.
  veel liefs

 7. Leuk hè zo’n nieuw speeltje als auto *grinnik*, lekker klinkt dat spaghetti, de volgende keer wil ik best bij je aanschuiven aan tafel hihi…toch maar weer die spaghetti de volgende keer gebruiken om te gaan wielrennen haha…fijne werkweek Billy en geniet ook van je pasgeverfde, ingewijde keuken! Liefs, Bettina

 8. mannen en wagens dat is toch iets speciaals
  met het ouder worden, hebben ze een ander speelgoed nodig, en dat is dan hun wagen
  merk dat hier bij mijn zoon hoor
  en ik heb geen lief, zegt hij, dus gaat mijn geld naar mijn wagen
  en ik merk dat bij heel wat van zijn vrienden
  denk eens ze een lief hebben dat het verandert
  denk dat het heerlijk fietsen moet zijn in Londen, heel veel parken, zal toch eens kijken of we daar een fiets kunnen huren, want er rijden niet veel wagens meer
  je moet nu betalen, (al enkele jaren ) om Londen in te rijden, en dus zie je enkel nu heel luxe wagens, en bussen
  nog een fijne week

 9. Goeiemiddag( bijna) Billy, nu maar hard werken aan de conditie dan he!( het is hier nu echt fiets weertje.) Wens je een hele fijne week toe. Liefs:Wilma.

 10. Autorijden, jij liever dan ik. Begin het echt spuugbeu te worden en vraag me af waarom ik met rijlessen doorga. Maar ja het is natuurlijk handig.
  Overigens vind ik zo’n Alfa veel mooier dan een Fiat Croma 😉

 11. Ahhhhh idd je doet dat goed jong 🙂
  Balen he als je zo thuiskomt en je kan niet binnen -> kenne dat hahahhaa
  al goed dat er een leuk alternatief was …
  FIjn dat je hebt genoten van je weekend 😉
  en heeeeeeeel erg bedankt voor de verjaardag groeten
  knuffffffffff van mij erbij ,
  nog een mooie dinsdag !
  groetjes

 12. grinnnnnnnnn auto’s bekijken… altijd leuk.. ik heb een Nissan Quashai.. en die rijdt echt heerlijk… ben er helemaal weg van (heb hem nu een kleine 2 maanden…)
  en een relaxte zondag..leuk toch… 😉

 13. Geen conditie meer?????En je fietst zo véél!
  Ik heb een auto maar alleen om me van A naar B te brengen, ik hou niet van autorijden!Alfa lijkt me toch een lekker wagentje!Fijn, dat je zo’n complimentje kreeg op je werk!
  Groetjes!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s