WerkDAG voorbij…

Zo, m’n eerste werkDAG zit erop. Ik had vandaag weer één van die maandelijkse vergaderdagen. Deze verliep wel vlot, zodat ik deze keer geen stokjes nodig had om m’n ogen open te houden…hahahaha! De komende weken moet ik trouwens nog vaak op maandag in de dagploeg "werken". Volgende week kan ik een cursus Powerpoint volgen, en 2 weken erna begint een cursus presentatietechnieken, die ook op 2 maandagen doorgaat. Je bent nooit te oud om te leren hé…

Het weekend verliep redelijk rustig.
Zaterdagavond naar het voetbal, ons ploegske moest in Turnhout spelen voor de eindronde om te promoveren naar 2e klasse. Maar die wedstrijd verloren ze met 2-0. Afgelopen dus. Al ben ik daar eigenlijk niet echt rouwig om, 3e klasse is de gepaste reeks voor onze favoriete ploeg. Regelmatig een wedstrijd kunnen winnen is toch beter dan altijd verliezen in een hogere reeks. Ook aangenamer kijken voor ons, supporters.

Zondag wat uitgeslapen (alhoewel…), en na wat boodschappen een bezoekje gebracht aan m’n moeder. Ze herstelt goed van haar heupoperatie en loopt (euh….gààt!) al zonder hulp nu. Toen zijn we naar een vriendin van ons geweest die jarig was. Aperitiefje(s) gedronken. Het was al een stuk in de namiddag toen we middageten hadden…
Toen kregen we thuis nog bezoek van m’n 2 schoonzussen die samen op stap waren, en ook onze beste vrienden kwamen nog ’s langs. We zaten buiten op ons terras, maar een koele wind dwong ons om toch maar iets warms aan te trekken…Een weertje zoals vorige week lijkt even verdwenen…

En van fietsen…..door het overvloedige regenweer zaterdag, en de geen-zin-om-te-fietsen zondagmorgen, heb ik dus de fiets op stal gelaten dit weekend…haal ik later wel weer in… 😉

Groetjes,

Billy

26 gedachtes over “WerkDAG voorbij…

 1. en dan zegt hij nu dat hij in turnhout is geweest…dat is amper 10 minuten van mijn deur..had ik dat geweten zeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Heb je je club niet voldoende aangemoedigd misschien? Of zat je aan een pintje. Toch jammer dat ze eruit liggen. Weer voldoende sociale contacten gehad zo te lezen. Da’s ook altijd gezellig.

 3. Klinkt toch wel als een lekker weekendje hoor.. Jammer dat je niet hebt kunnen fietsen, maar als het goed is word het a.s. weekend een graad of 22, dan kun je het prima inhalen!:)

 4. hey Billy fijn dat je moeder goed opknapt, ja dat is verbazend hoe snel dat dat gaat, en je werk heel slim lekker bij blijven, al is het soms idd erug saaaaai geeeeeeeeeeeeeuw, Ik hoef gelukkig niet te vergaderen.Nou ja hoe mijn weekend eindigde had je al gezien was echt tof hoor!!
  Fijne dag morgen

 5. ja ik ga ook weer fietsen
  met deze fiets heb ik hopelijk niet te veel last van mijn heup
  kind voor op
  kind achter op
  mama in het midden
  en daar gaan we!
  ben blij dat je moeder goed hersteld
  geeft mij weer moed om verder te gaan
  bij mij doen ze nog niks hoor ik ga gewoon vrolijk verder, ben al weer een dikke twee jaar uit de rolstoel
  en klaag niet, of toch? ik gooi het nu wel even bij jou neer…
  laat maar zitten hoor!!!
  liefs yfke

 6. Ha die Billy, hier zaterdag ook de hele dag regen, maar zo te lezen heb je toch wel je eigen vermaakt het hele weekend! Powerpoint is harstikke leuk om mee te werken, het is jammer dat ik het nu niet meer nodig heb, maar je kunt er leuke presentaties (bijvoorbeeld) mee maken!
  Fijn dat je schoonmoeder weer bijna loopt als een kievit en jammer joh dat je ploegje verloor!
  Fijn werkweek weer, weer omschakelen dus vandaag, liefs Bettina

 7. Hoi Billy, nou vanaf nu wordt het weer beter weer! Dus haal die fiets maar van stal hoor! hoogste tijd om de beenspieren weer eens te gebruiken! Fijne dag gewenst. Liefs:Wilma.

 8. Dat is relatief rustig voor jou doening he billy 🙂
  Idd we zijn nooit te leet om te leren
  Dat zeg ik ook tegen mezelf elke dag …
  Goed dat de mama zo goed hersteld !
  Groetjes en nog een mooie week gewenst

 9. Zo zo…wat een drukke zondag, vrienden, famillie bezoek ! Maar vast wel gezellig! Succes met de trainingen, powerpoint vond ik zelf erg leuk en ook handig !

 10. Klinkt weer als een lekker weekend. Jammer idd van het weer. Dat mooie zomerse weer had van mij tot eind september wel zo mogen blijven.
  Fijn dat het al beter gaat met je moeder. Succes met je cursussen.
  groetjes Inge

 11. Niet fietsen? Jee, je zou haast denken dat onze Billy ziekjes is…. gelukkig is dat niet zo
  Leuk die cursus Powerpoint, kun je leuke dingen mee doen met dat programma.

 12. Hoi Billy,
  verrassend dat je nu eens niet gefietst hebt.. Er komen vast nog heel veel mooie fietsdagen, niet voor mij hoor…ik loop liever.
  Fijn dat je schoonma weer goed opknapt!
  Groetjes Loes

 13. Nou aan de reacties hierboven te zien is fietsen bijzonder voor jou??? Beterschap met je ma gewenst, daar weeet ik al van, bin there 2. fijne week

 14. Fijn, dat het met je moeder een stuk beter gaat!
  En niet gefietst???????Billy toch?????
  Troost je maar, eind van de week word het weer weer wat beter, hier in ieder geval, zo’n 20 tot 23 graden.
  Groetjes!

 15. tja vergaderingen…..heb er deze week in de avonduren al 2 opzitten. hoort er nu eenmaal bij 🙂 maar nog 2 dagen werken en het weekend weer in zicht (ik ben weer heerlijk op vrijdag vrij) en natuurlijk ook inzicht het vakantiegeld eind van de maand !!
  rustig aan, he
  liefs Paula

 16. Mmmm, boodschapjes op zondag, een koopzondag Billy???? Goh zeg, we kunnen strakjes dus heel wat van jou verwachten op Powerpointgebied 🙂
  Groetjes, Gonny.

 17. Bevalt het werken in de dagploeg Billy? Lijkt me niet meevallen als je verder steeds in de nacht werkt. Fijn dat je moeder voorspoedig herstelt van de heupoperatie. Heb je nog wel wat tijd om van het zonnetje te genieten?
  Groetjes Mar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s