Live Writer

Ik zit wat in de rats.
Normaal gebruikte ik tot voor kort Windows Live Writer om logjes te plaatsen.
Heel handig in gebruik, ik kon m’n logjes voorbereiden, en zag onmiddellijk hoe ze op m’n log zouden verschijnen. En met één klik, kon ik ze ook op m’n log gepubliceerd krijgen, zonder dat ik me moest inloggen bij web-log.nl.
Laatst kwam ik op het lumineuze idee om eens de laatste nieuwe versie ervan te downloaden…maar sedertdien krijg ik steeds een foutmelding als ik m’n voorbereid logje wil publiceren.
Dus dan maar weer op de oude vertrouwde (onhandige) manier dus…

Ik zoek wel verder naar een oplossing…
Iemand een idee???

18 gedachtes over “Live Writer

 1. Sinds enkele dagen is weblog ook veranderd, het plaatsen van filmpjes gaat ook niet meer zoals eerst. Ik krijg er die dingen niet meer goed op, maar net als jij blijf ik ploeteren en van een digibeet als ik kun je geen hulp verwachten bij jou probleem, want ik schrijf mijn stukjes in word en met knippen en plakken zet ik ze dan op mijn weblog en dat geeft nogal eens problemen.
  Ik wens je suc6 Billy.

 2. Goh nee geen idee. De laatste update maar ongedaan maken? Via mijn site kan ik logjes al voor publiceren en kijken hoe ze eruit zien. Misschien is dat wat, een eigen domein?

 3. Sjonge, jij had een tool waar ik het bestaan niet eens vanaf wist, hahahaha, gemeen eigenlijk, maar ja.. nu moet je weer ouderwets
  Komt goed? Geen idee hoe je dat kan verhelpen, of je pc terug zetten van voor de download… reparatie? Dat is het enige wat ik mij opkomt…
  XXX

 4. Nou Billy, van mij hoef je al helemaal niets te verwachten… ik kan net een redelijk berichtje bij je plaatsen! En daar ben ik dan al heel trots op…. Goed weekend toegewenst!
  Liefs: Wilma.

 5. Met één klik kun jij een logje publiceren, zonder dat je inlogt op web-log.nl???
  Da’s knap! Of is dat Belgisch ?
  Maar nee, ook ik kan je niet helpen. Ben al blij dat ik mijn eigen logjes zonder problemen gepubliceerd krijg, want soms
  Suc6 verder Billy!

 6. Ik tik mijn logjes altijd in Words, ik zie dan nog niet hoe het er uit komt te zien, maar spelling enzo worden dan gecontroleerd en ik kan het makkelijk een dagje laten rusten om er morgen nog eens naar te kijken. En als ik het wil plaatsen, dan knip en plak ik het uit Words, zet er een plaatje boven en klaar.

 7. Helaas Billy ik durf al die nieuweiheden al niet meer te uplowden, dan snap ik er weer helmeel niets van ben blij dat ik als zo ver gekomen ben hahahaha maar er zijn vast nog wel wat kenners onder de lezers? Fijn weekend in ieder geval

 8. Nou Billy,
  ik heb dat probleem dus ook. Ik tikte ook alles via Windows Live Writer (de beta versie). Inderdaad met 1 klik zonder inloggen je logje plaatsen. Van te voren zien hoe het eruit komt te zien én ook nog een kopietje netjes op je pc opgeslagen.
  Dus van de week wil ik een logje op mijn vertrouwde manier plaatsen, krijg ik een foutmelding!
  Ik niet dom (dacht ik), dus ik checken of er intussen een update was. Ja hoor, dus braaf de nieuwere versie gedownload (grrrrr….mijn oude pctje stáát al veel en veel te veel op…..niet veel geheugen meer) in de veronderstelling dat het daar vast en zeker (zeker en vast zoals ze bij jullie zeggen) aan zou liggen.
  Mijn teleurstelling was dan ook zeer groot toen dat niet de oorzaak bleek te zijn
  Ikzelf vermoed dat de wijzigingen, die weer zonder vooraankondiging zijn doorgevoerd door weblog, hier debet aan zijn. Intussen heb ik al 3 mails naar de weblog helpdesk gestuurd en nog steeds geen antwoord gehad. En mijn humeur gaat van langzaam naar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s