Keuring…

Afgelopen dinsdag moest ik voor een klein onderhoud naar de garage met m’n wagen. Ik zei erbij dat hij aan keuring toe was, en vroeg om hem dus ook daarvoor in orde te zetten.
Na de onderhoudsbeurt ben ik meteen naar de keuring toe gereden. Ik was er blijkbaar niet alleen, 2 lange rijen wachtenden voor me. Na 2 uur (!!!) viel het verdict: de lichten waren niet goed afgesteld. Resultaat: herkeuring nodig!
Met een gefrustreerd gevoel opnieuw naar de garage, waar ik duidelijk liet merken dat ik met een dergelijke behandeling niet tevreden was. De lichten werden alsnog (gratis) in orde afgeregeld. Het was echter te laat om opnieuw naar de keuring te rijden.

Vandaag ben ik dan opnieuw geweest, met positief resultaat. Ik kan dus weer een jaartje gerust op weg.

Daarnet schreef ik nog een boos mailtje naar de werkplaatsleider van de garage. Met onderaan de vermelding: “PS. Dinsdag heb ik een formuliertje ingevuld om een testweekend te winnen met een demowagen. Hopelijk is het “lot” mij een beetje welgezind!”

Duimen maar nu…

Fijn weekend allemaal !!!

Liefs,

Billy

28 gedachtes over “Keuring…

 1. Die van mij moest ook weer en bleek zo mee te vallen (had op voorhand al een paard in de wacht) maar met 46 pietermannen was ik helemaal klaar en das extreem laag.
  Goed weekend Billy en liefs van Roos xxx

 2. Heej Billy, Nou gelukkig is je auto weer oke! Ik ga vanavond één van je tips opvolgen en maar eens een borrel nemen voor de nacht! Goed weekend .Liefs: Wilma.

 3. Bij ons heb je dat niet, dat je met je auto naar het keurstation moet. De garagehouder geeft via internet door dat de auto in orde gebracht is. Dan volgt een wachttijd. Krijgt de Garage in die wachttijd geen bericht dat er een keurmeester langskomt, mag de auto vrijgegeven worden. Dat betekent dus dat er steekproefgewijs gecontroleerd wordt.

 4. Ha Billy,
  Mijn auto was ook aan een beurt en een keuring toe…een rib uit m’n lijf, maar hij is goedgekeurd. Soms frustrerend, die garages. Gelukkig kom je er niet elke dag!
  Fijn weekend!
  Ciao, Ad

 5. Ff O.t. Billy, nee het gaat niet om een vervelende reactie hoor, tis in de privésfeer om maar ff netjes te zeggen…ja ik ben nog laat wakker ;-), ben net thuis.
  Maar jij ook een fijn weekend en ik kom wel weer gauw van de week langs, ff alles laten bezinken, liefs Bettina

 6. Ff O.t. Billy, nee het gaat niet om een vervelende reactie hoor, tis in de privésfeer om maar ff netjes te zeggen…ja ik ben nog laat wakker ;-), ben net thuis.
  Maar jij ook een fijn weekend en ik kom wel weer gauw van de week langs, ff alles laten bezinken, liefs Bettina

 7. Billy bedankt voor je reactie op mijn weblog, of hij mona lisa ook ontmoet heeft?? wie zal het zeggen was wel een avontuurlijk mannetje he!! En over mijn stoppen met roken, ik mag nog tot 5 Februari en ja je raad het, al dat gebeurt dus ook , wel slap he, maar we gaan er voor.Groetjes van Corfianza, en ik duim voor je winst.

 8. Wat een gedoe met die keuring Billy. Bij ons wordt hij gekeurd volgens afspraak en zij repareren ook meteen af stellen alles af wat afgesteld moet worden. Dat is wel prettig. Als het grote onkosten zijn bellen ze eerst altijd even op. Fijn dat je auto weer goedgekeurd is. En hoe is het met de kans op het testweekend gegaan? Gewonnen?
  Groetjes Mar

 9. Zou wel mooi zijn om een demo wagen te winnen ik zal voor je duimen hoor! Als mijn auto gekeurd moet worden gaat ie geon naar de garage voor een beurt en daar wordt die ook gelijk gekeurd.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s