Ingreep

Gisteren moest vrouwlief zich tegen 9u aanbieden in het ziekenhuis. Samen naar de receptie om haar in te schrijven, dan wordt ze naar haar kamer gebracht. We hadden wat lectuur meegebracht om de tijd te doden, maar toch was men haar tegen de middag nog niet komen halen. Ik ben toen naar huis gereden om enkele boterhammetjes te eten, en zou het telefoontje afwachten van vrouwlief om terug te keren. Rond 15u kreeg ik telefoon…maar enkel om te zeggen dat zij nog steeds wachtende was. In die ziekenhuizen komen stalen zenuwen en ijzeren geduld dus goed van pas…
Na 10 minuten kreeg ik dan uiteindelijk een smsje dat ze haar kwamen halen. Ik ben toen terug naar de kliniek gereden, want men had verteld dat het een kleine ingreep was, die niet zo lang zou duren. En de kliniek ligt op een dik half uur rijden, dus verwachtte ik dat het wachten wel zou meevallen. Daar de lectuur van ’s morgens al verwerkt was, had ik nog een pak leeswerk extra mee, en dat bracht ik naar haar kamer, waar vrouwlief dus nog niet terug was. Ben toen maar naar het ziekenhuisrestaurant geweest om een koffie te drinken. En mezelf toen nog verwend met een blonde Leffe, met de gedachte dat zij wel zou bellen als ze op haar kamer was… Uiteindelijk toch weer naar de kamer getrokken, wat tv gekeken, en het werd stilletjes aan tijd voor het avondmaal. Ik had gepland om iets te bestellen in het restaurant en het dan samen te verorberen op haar kamer, wat daar toegestaan is, maar aangezien vrouwlief nog niet terug was dus maar in het restaurant blijven eten. Spaghetti met een glaasje rode wijn erbij. Toen ik bijna klaar was kreeg ik het verlossende telefoontje dat zij terug op haar kamer was. “Kleine ingreep die niet zo lang zou duren…”, bleek dus wel zo’n dikke 3u tijd in beslag te nemen. Gelukkig was alles goed verlopen, en viel de pijn ook mee. Gedeeltelijk wel nog te verklaren door de pijnstillers die ze kreeg. Het zou dus afwachten worden…

Vandaag kon ik vrouwlief dus afhalen, ze is nog wat stijf van de ingreep, en de plaatsen waar de neurostimulator werd ingepland doen wel wat pijn, maar zal wel meevallen. Vrijdag moet ze zich nog eens aanbieden, kijken of alles naar behoren werkt en eventueel wat bijsturing doen aan de electrode. Wellicht betekent dit toch stilletjes aan het einde van haar lijdensweg in te luiden.
Gelukkig!

23 gedachtes over “Ingreep

 1. pffff gelukkig dat je vrouw het achter de rug heeft Billy! ik hoop zo voor haar dat haar pijn nu minder geworden is.
  wens haar maar sterkte van mij en let ook een beetje op jezelf hoor.
  dikke knuffff voor jou en je vrouw

 2. Dat zal je toch ook wel een naar gevoel gegeven hebben dat ze zo lang wegbleef! Gelukkig is het allemaal goed verlopen, ik hoop ook zo voor jullie en vooral voor haar dat dit gaat werken! Wens haar maar heel veel beterschap!
  Liefs

 3. ik ben blij dat alles goed verlopen is.
  en ik hoop dat ze heel veel baat bij deze stimulator heeft.
  waar ik me over verbaas, en dat deed ik ook al toen mijn zwager in antwerpen in het ziekenhuis lag, is dat er bij jullie in het ziekenhuis alcohol word geschonken.
  toen mijn zwager patient was mocht hij op een gegeven moment ook 1 pilsje of glas wijn per dag.
  dat kennen we hier in nederland niet.
  maar goed
  verwen jij je vrouw deze mweek nog maar eens lekker.
  heel veel liefs

 4. Het gaat er echt wel anders aan toe daar bij jullie dan hier, ben alleen maar blij dat ze weer goed thuis is nu, op naar de pijnstiller die haar weer op de been helpen zal! Dat het goed geneest en werkt dus!
  XXX

 5. en nu maar hopen, dat je vrouw er ook baat bij heeft! en dat de pijn een heeeeel stuk verminderd, of weggaat!
  wachten duurt altijd lang he?! maar helemáál als ze zeggen,kleine ingreep en het duurt vervolgens drie uur! so dan…
  Maar het is achter de rug!
  Moet je je vrouwtje maar ff extra hard verwennen deze dagen…
  groetjes en beterschap!
  sannie

 6. dat verhaal is hier precies normaal in de Belgische ziekenhuizen
  hier gebeurt dat ook regelmatig
  je moet daar maar liggen wachten,om aan de muren op te lopen !
  mij zouden ze aan de kalmeringspillen moet zetten dan hoor !
  maar er kan altijd een heel dringend geval tussen gekomen zijn en dan is het natuurlijk te begrijpen
  gelukkig is het achter de rug (letterlijk en figuurlijk dan)
  -x-Rietje

 7. Haha, je bent er toch ook wel één, gewoon rustig dooreten en doordrinken..of is dat misschien mannen eigen?? Ik zou van de zenuwen geen hap of slok door mijn keel krijgen hoor!
  In ieder geval is ze weer veilig en wel thuis en ik hoop met jullie mee dat ze nu eindelijk pijnvrij zal zijn want voortdurend pijn hebben is vreselijk!!!
  Groetjes, Gonny.

 8. Allemachtig, werken ze niet op afspraak in zo’n kliniek of loopt het allemaal zo lekker uit daar.
  Het is gelukkig weer achter de rug, nu maar hopen dat het goed werkt !
  xx Trace

 9. Heel veel sterkte voor je vrouw altijd vervelend zo’n ingreep klein of groot en 3 uur noem ik niet zo klein.Ik hoop echt dat ze er erg veel profeit van gaat krijgen.Groetjes Patricia

 10. Ze zijn in ziekenhuizen (maar ook bij dokters en tandartsen) tegenwoordig wel heel makkelijk met de tijd van hun patienten. Urenlang wachten is eerder regel dan uitzondering. Maar kom niet een paar minuten te laat, want dan heb je de poppen aan het dansen. Ik wens je vrouw een spoedig en pijnloos herstel Billy.

 11. En dat noemen ze een kleine ingreep? Ik vraag me af wat er aan de hand was als het zolang moest duren? Maar goed, ze is geholpen en hopelijk doet de neurostimulator zijn werk goed zodat ze van de ergste pijn is verlost.

 12. tsjonge hey…..toch wel ergens bizar, al dat enorme lange wachten!
  En dan ook nog eens dat die ingreep 3 uur lang duurde..pffffff
  Hoop dat je vrouw minder pijn heeft nu, en dat alles goed gaat, wens haar beterschap,
  Liefss

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s