Werkloos deze week…

Het was me weer een fantastisch weekendje!

We kunnen al enkele weken genieten van mooi weer in het weekend, terwijl het tijdens de week heel wisselvallig nat en koud is. Gelukkig is het zo, en niet andersom…
Veel gelegenheid gehad dus om met vrienden in de buitenlucht te genieten van die nazomerse zon. En de concertavond op zaterdag viel qua opkomst heel goed mee. Eén van de beste jaren van dit festival. Maar qua muziek viel het voor mij persoonlijk toch wel iets minder mee. Ik hou wel van een bluesoptreden tussendoor, maar jammer genoeg kwamen de bluesartiesten allemaal in het begin van de namiddag. Toen wij op het festival aankwamen konden we net nog wat laatste bluesnoten horen, en daarna kwam het grote gitaargeweld eraan! Maar geen nood, ik heb me toch wel vermaakt hoor…

Deze week moet ik de hele week niet werken. De stockvoorraden in het bedrijf waar ik werk lopen zo hoog op, dat de productie drastisch moest verminderd worden. Daarom werden alle interims stopgezet, en werd een systeem van tijdelijke werkloosheid ingevoerd, waar ook de ploegchefs (zoals ik) niet aan ontsnappen.
Voor mij geen probleem echter, want morgen moet vrouwlief opnieuw het ziekenhuis in om die definitieve versie van de ruggemergstimulator te plaatsen. Eén nachtje in het ziekenhuis blijven, en daarna hopelijk voor een hele tijd zowat pijnvrij kunnen bewegen, en vooral pijnvrij kunnen slapen. Voor mij kwam dat weekje tijdelijke werkloosheid dus wel goed uit. Kan ik vrouwlief naar het ziekenhuis brengen, en na de ingreep haar gezelschap houden zonder op m’n uurwerk te moeten letten….

Groetjes,

Billy

19 gedachtes over “Werkloos deze week…

 1. Pijnvrij leven. Voor “mij’ zo normaal. Het lijkt mij vreselijk om altijd maar pijn te hebben. Ik hoop dat dit aanslaat !! Ik duim voor jullie. Fijn dat jij er voor haar bent.
  Liefs Paula

 2. kijk nu kun jij deze week je vrouwtje eens even flink in de watten leggen.
  Ik ben blij dat ze een definitive ruggemergstimlator krijgt.
  je beschreef eerder al eens dat ze erg veel baat had gehad bij de proefperiode.
  Ik hoop dat ze nu ook weer veel baat gaat hebben bij de definitive versie.
  Dus dat jij een week je vrij bent komt idd erg goed van pas.
  Vrouwlief van Billy
  Heel veel sterkte bij deze operatie en ik hoop dat je in de toekomst minder pijn gaat hebben.
  Laat je deze week maar lekker verwennen door Billy.
  heel veel liefs

 3. Die vrije dagen komen dus heel erg goed van pas. Ik hoop echt dat je vrouw voortaan pijnvrij is. Daar heeft ieder mens toch recht op.
  Verwen haar maar flink.
  xxxx
  Ingrid

 4. Dat komt zekers goed uit dan Billy!
  Heyyy maar ik ben niet jarig hoor , maar toch lief dat je een virtuele toost op me uit wil brengen.
  Liefs van Roos en sterkte met je Vrouw.

 5. Hoi Billy,
  Wel fijn dat je dat weekje thuis kunt blijven, maar krijg je dan wel doorbetaald, of is het onbetaald verlof??? Ik hoop dat eerste, want je kiest er eigenlijk niet zelf voor. (al komt het wel op een gunstig moment, maar dat weet de baas weer niet)
  Langs deze weg wil ik jou en je vrouw veel succes wensen, en ik hoop dat de ingreep het gewenste resultaat zal bieden. Pijnvrij leven lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het helaas niet
  Hou jullie taai!
  Liefs, Cin

 6. kom via, via op je log terecht. Heel veel sterkte met je vrouw. Hoop dat alles goed mag gaan. Kom nog wel eens terug om je lezen hoe het is gegaan en hoe het verder gaat. Groetjes: Wilma.

 7. Gelukkig proef ik uit je woorden dat je het niet erg vindt om te werken. Maar de week waarin je vrij bent komt jullie wel goed uit. Heel veel sterkte en beterschap voor je vrouw. En verwen haar maar met vele rozen en ontbijtjes op bed!
  LIefs

 8. Hihi, wat kunnen Belgen dingen toch grappig verwoorden: “deze week moet ik de hele week niet werken” en “dat de productie drastisch moest verminderd worden” … hahaha geweldig!
  Maarre, gelukkig dan maar dat je in een periode van tijdelijke werkloosheid zit, dan kun je dus alle aandacht aan je vrouw schenken. Want die zal ze nu hard nodig hebben. Hopelijk gaat die ruggemergstimulator aanslaan bij je vrouw. Hou jullie taai allebei!

 9. hé Billy
  hou is het gegaan met de operatie van je vrouwke?
  is alles goed meegevallen?
  je volgend logje zal ons wel op de hoogte brengen zeker?
  groetjes
  -x-Rietje

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s