Weekend 8 & 9/9

Zaterdagnamiddag naar een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Racing Waregem (onze favorieten) en KV Kortrijk. Door een juridische twist waren nl. alle wedstrijden uit tweede en derde klasse uitgesteld (kan enkel in België zoiets!), en dus namen beide ploegen maar het initiatief tot dit treffen. De tweedeklasser Kortrijk haalde het met 1 – 2, maar we zagen een best aangename wedstrijd, waarin onze ploeg wel toonde dat het een zorgeloos seizoen zal tegemoet gaan in derde klasse.
Na de wedstrijd met onze beste vrienden een digitaal fototoestel gaan kopen. Daar zij daar niet zoveel van af weten, wilden ze ons er bij om raad te geven.
’s Avonds dan met nog andere vrienden erbij naar mijn broer geweest, voor een drink ter gelegenheid van de verjaardag van zijn vrouw. Die verjaardag was wel al van 23 juli, late drink dus. Ik heb het deze keer verstandig aangepakt, en af en toe een cola gedronken tussendoor.

Zondagmorgen dus geen probleem voor de fietsrit met de wielerclub. Wij reden een rally ten voordele van het kinderkankerfonds. Georganiseerd door één van de co-sponsors van de Quick-Step-ploeg, Innergetic. Die rally werd dan ook de Innergetic-pijl genoemd, en ging gisteren voor de tweede keer van start. Mooi parcours langs idyllische wegen.
In de namiddag kwamen vrienden van ons langs om foto’s die zij hadden van hun reis naar Tenerife via internet te bestellen. Toen alles in orde was zijn we nog iets gaan drinken in een café “de Maraille” in Outrijve. Het weer liet best nog toe om plaats te nemen op het terras in de tuin. En daar te genieten van een lekker streekbiertje (Quintine blond).

Al bij al niet zo’n druk weekend, maar best gezellig…

Groetjes,

Billy

20 gedachtes over “Weekend 8 & 9/9

 1. hé Billy
  dat is een zalig weekend dat jullie gehad hebben
  fijn die fietstrip ten voordele van het kinderkankerfonds
  ben eens even een kijkje gaan nemen op de site van het café waar jullie waren
  fijn aanbod van vele biertjes zo te zien
  dat streekbiertje dat je daar dronk ken ik niet
  maar ons landje heeft ook zovele lekkere streekbiertjes
  de Hoegaarden Rosé al geproefd? die is ook nieuw?
  groetjes
  -x-Rietje

 2. quote: kan enkel in België zoiets
  hahahahha LOL!
  goed weekend gehad Billy! zalig toch! wij hadden ook ene goed weekend, moest zaterdag wel werken maar dat doe ik ook graag!

 3. hai,
  ik ben momenteel beetje druk maar kan het niet laten om even een blik op de logs te werpen,erg hé,ik blijf het leuk vinden,wens je een mooi week verder.Groetjes Patricia

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s