Weekend 18 & 19/8

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de fijne reacties op m’n vorig logje. Het doet me plezier dat iedereen m’n schrijfstijl waardeert. Ik blijf dan ook verder doen zoals ik bezig ben. Diegenen die wel eens een foto van mij willen zien hier, moet ik ontgoochelen. Ik hou dit log liever anoniem (Billy is ook niet mijn echte naam), voor het geval dat…. Maar wie dat wenst wil ik graag wel eens enkele foto’s doorsturen via mail, zodat jullie ook eens zien wie achter Billy schuilgaat. Je vraagt maar…

Opnieuw heel wat “sociale omgang” gehad dit weekend!

Zaterdagavond wilden we iedereen die geholpen heeft in onze tuin eens bedanken en nodigden hen uit voor een hapje en een drankje. We hadden graag onze vrienden ontvangen in de tuin, maar door het wanhopige zomerweer wilden we geen risico’s nemen. We zijn dan maar op zoek gegaan naar een partytent, en vonden er één van 6 m op 4 m voor 159 euro. Een koopje als je het mij vraagt. Met vrouw en zoonlief toch al gauw anderhalf uur in de weer geweest om die tent op te zetten zaterdagnamiddag, maar het resultaat mocht er best wezen. Plaats zat voor de 12 man die we verwachtten. Vrouwlief had haar beste beentje voorgezet om hapjes klaar te maken, en bij ons bevriende slagerspaar ook nog belegde broodjes besteld. En drank in overvloed. Die bedanking werd dus een succes.

Zondagmorgen toch uit m’n bed geraakt voor de 1e fietstocht met de club na de vakantie. En in de namiddag ging in de stad een stoet uit ter ere van het paard, symbool van onze stad. Meer dan 30000 mensen genoten van het spektakel.

Een voorsmaakje van één van de praalwagens. Meer foto’s kan je hier zien.

En na de stoet zijn wij enkele favoriete kroegen ingegaan om het feest verder te zetten. We eindigden in het lokaal van onze wielerclub, waar op zondagavond traditioneel schlagers ten gehore worden gebracht. En waar menig danspasje wordt op gezet. Nu zijn schlagers niet echt mijn ding, maar als ambiancemuziek bij uitstek uitstekend geschikt om een leuke avond te beleven. En zo kon ik rond 23u redelijk beschonken m’n oud stalen ros opklimmen voor de zwaarste rit van het weekend, huiswaarts…

13 gedachtes over “Weekend 18 & 19/8

 1. Wauw, dat was weer een vol weekendje, en die dames in het rood deden het zeker goed tijdens de optocht, hahahaha, heerlijk om te zien zoiets 😀
  Ennuh, voor je het weet is het weer weekend 😉
  ♥ ~X~ ♥

 2. wederom een echt feestweekend
  en als het geen feest weekend is dan bouw jij er wel een feestje van.
  LOL
  even over je foto en je naam
  ik heb ook geen foto van mij op mijn log en met mij nog vele anderen.
  en de naam … mijn naam is in het echt ook geen Big Mama. Er zijn veel meer luitjes die onder een andere naam op het log zitten.
  dus join the club zou ik zeggen
  xxx

 3. Hey Billy jij heb ook een super weekend achter de rug he. Heerlijk toch enne Roos is dan wel niet mijn echte naam , ze noemen me het liefst wel zo.
  Liefs van Roos dus 😉

 4. Da’s nog eens een idee om te bedanken, leuk joh! Enne ik ben wel benieuwd hoe ‘Billy’ er nu uitziet ;-)). Lekker weekendje heb je weer achter de rug!
  Groetjes en liefs Bettina

 5. waaaaaaat jij heet geen billy???? ow. hahaha nee maar idd meer mensen doen dat. ik in het begin ook. zolang ze niet weten waar ik woon vind ik het prima. en trouwens die foto’s, zijn dat van die vunzige foto’s?? die zijn altijd wel welkom hoor.
  😉
  en ik had een partytent van 6X3 weten te scoren voor 49 euro. alleen die van mij staat nog niet.

 6. Ha Billy,
  nou,..ik ben wel benieuwd naar Billy hoor!
  ghi
  ik ben “open en bloot”, maar als andere mensen dat niet willen / kunnen, moet iedereen zelf weten toch?! iedereen gaat met z’n eigen insteek een web-log aan!
  Je verhalen zijn wel echt toch?!! 😉
  groetjes sannie

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s