In memoriam?

Heeft iemand onze poes gezien toevallig? Is al enkele dagen niet meer komen opdagen, net hetzelfde fenomeen als onze vorige poes. En ook de andere poezen uit de buurt zijn plots uit het straatbeeld verdwenen. Zou er dan toch een poezenhater in de buurt wonen?

28 gedachtes over “In memoriam?

 1. wat een lieffie hey….
  ik hoop dat ie toch weer thuis komt Billy!
  Wel vreemd dat er meerdere weg zijn….ai…..en als er zon idioot iemand in de buurt woont hoop ik dat ie snel wordt opgepakt.

 2. ik hoop zo dat ie vanavond gewoon weer voor de deur staat!!!! soms gebeurdt dat zelfs na een hele lange tijd nog Billy…zoals bij onze buren na 4 maand tijd!!!…maar ben ook wel een beetje bang dat ie misschien onder de auto is gekomen of vergiftigd…:( kzal voor jullie duimen

 3. hoi nee niet gezien maar probeer de dierenasiels. en amivedi want hoe eerder je kat daar gemeld wordt hoe beter. En bel de deirenambulance of ze al iets naar een dierenarts gebracht hebben eventueel. Met fotoos en flyers in de weer gaan want ook hiet geld hoe eerder hoe beter. Als je daarmee te lang wacht weten mensen vaak niet meer of ze iets gezien hebben.
  sterkte kletstantuh

 4. Ohhhh wat een lieverd. Ik hoop dat ie alweer thuis is Billy, zodat je van je weekend kan genieten. Als er meerdere poezen ineens verdwijnen uit de buurt hou ik mijn hart vast. Ik zal voor je duimen. hou me op de hoogte, ik hou van katten.
  Liefs…..

 5. Getver Billy, ik hoop dat hij weer thuis komt hoor. Ik heb het ook een aantal keren gehad en echt de paniek breekt dan uit, want waar is je trouwe viervoeter?! Balen joh, vanuit zeeland heb ik hem niet zien struinen jammer genoeg anders had ik hem zeker voor je gevangen.
  Ik hoop dat hij snel thuis mag komen als menige andere katten uit jullie buurt.
  Liefs Janine

 6. Je weet ik leef erg met je mee,ik heb twee van die schaten en ik moed er niet achter komen als er iemand is die hun kwaad doet.
  Ik hoop voor je dat je haar terug vind.

 7. Hoop voor je dat het poezenbeest al terug is.
  Een chip is zo gek nog niet hoor, ik heb 13jr op de dierenambulance gereden en zo al vele dieren terug kunnen brengen.
  Onze topper was een kat die na 6jr nog terug kon naar de eigenaar!!!
  Heel veel succes en sterkte!
  Groetjes Wiesje

 8. ik hopop dat ie ondertussen al weer veilig bij je op de bank zit.
  zo niet dan nog heel veel sterkte met zoeken.
  ik hoop echt dat jullie hem binnenkort ongedeerd vinden.
  dat mensen een dier pijn kunnen doen of kunnen laten verhongeren vind ik het ergste wat er is.
  gister zat ik even met mijn vriendin buiten te praten en toen waren er kinderen die met een afgezaagde fietspomp en kurken op de katten aan het schieten.
  toen mijn vriendin er wat van zie waren ze nog verontwaardigd ook want ze schoten niet op de katten volgens hen.
  ja duhhhhhhhhhhhh wij zijn niet gek.
  heel veel succes met zoeken.
  dikke kusssssssssssss

 9. Ai Billy, dat is minder!
  Misschien is de poes nu al thuis, maar mocht ik haar zien dat stuur ik ‘m linea recta naar België!
  Fijne zondag!
  Ciao,Ad

 10. Jeetje Billy dat is niet te hopen!! Ik hoop dat ze inmiddels weer gezellig bij jullie op haar plekje ligt. Fijne zondag Billy.

 11. ik hoop dat die weer terug is. daarom durf ik mijn katten ook niet buiten te laten. ze komen wel op de binnenplaats. ik ben er ook al een paar zo kwijtgeraakt. gewoon het niet weten wat er is gebeurd vind ik verschrikkelijk.
  groetjes jolanda

 12. oei da’s minder
  vroeger was er hier in de buurt een duivenman
  en die zorgde er ook voor dat elke kat verdween na een tijd
  tot hij een proces kreeg naar het schijnt
  hopelijk is “poes?” alweer terecht
  -x-Rietje

 13. ik hoop ook echt dat je poes weer is komen aan lopen Billy!hier ook een stuk of paar katten en ik moet er niet aan denken dat ze plotseling besluiten even op vacantie te gaan.
  gelukkig weten poezen hun weg naar huis terug te vinden en ik hoop dat poes nu heerlijk bij jullie op de bank weer zit.
  smakkkkkkkkkkkk van HH

 14. oefffffff Billy, hier 3 van die lieffies in huis en ik moet er niet aan denken dat er 1 weg zou zijn… ik hoop dat jullie dame weer thuis is ondertussen…
  liefs

 15. O jeetje, wat naar. Jullie zullen inmiddels al briefjes of zoiets hebben opgehangen en zo. Lijkt me vooral erg dat je iedereen in de buurt gaat wantrouwen….
  Sterkte hoor!

 16. Hoi Billy ik hoop voor jullie dat poes weer terug komt, Ja kattenhaters zijn er genoeg ik laat mijn 4 katten ook absoluut niet buiten de bewoonde wereld, ze kunne in het hele huis en de tuin bivakeren en de tuin is zodanig beveiligd dat ze in de tuin blijfen zo heeft niemand last van hun en hoef ik niet elke dag in angst te zitten of iemand iets vreselijks met mijn geliefde dieren heeft uitgehaald. Hebben jullie wel de asiels en gemeente gebeld? Bij ons kun je de gemeente bellen die moeten noteren als ze doodgereden dieren oprapen, en uiteraard een advertentie of oproepje zowel in de plaatselijke krant als in bepaalde winkels een foto met vermist! Ik denk dat ik gek werd als ik niet wist wat er met mijn dier gebeurd is. Hoplijk komt hij toch nog terecht soms hoor je ook dat ze ergens opgesloten zitten per ongeluk, als de mensen dan maar niet met vakantie zijn want dan ziet het er slecht uit voor de poes.Heel veel sterkte en ik hoop dat het goed afloopt.

 17. Ik had dit logje helemaal niet gezien, wat vreemd, en ik had toen niet eens mijn zomerstop, maar goed wat naar zeg en het is wel zo’n mooi beessie, lijkt sprekend op mijn kat Mickey van vroeger….hopelijk niet die kattenhater….die haat ik….liefs Bettina

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s