Maandag

Ziezo, mijn maandelijkse vergaderdagje zit er weer op. De rest van de avond en nacht vrij dus…lekker!

Weekend is alweer niet verlopen zoals verwacht (of net wel?). Zaterdag hebben we een fietsrit die we plannen in de vakantie uitgestippeld. Die loopt naar zee, langs mooie rustige binnenwegen, en die hebben we dus verkend met de wagen. Samen met onze beste vrienden. Onderweg een tussenstop gemaakt in een leuk café. Om uiteindelijk langs Damme, waar we nog een stopje maakten, Knokke-Heist te bereiken. Daar even de toeristische dienst binnengewipt om wat info te halen. Intussen braken de hemelsluizen open, de regen viel met bakken uit de lucht. Onze schoenen (en voeten) waren doorweekt! Lumineus idee dus van mezelf. Al hebben we wel dolle pret beleefd. Dan maar huiswaarts gekeerd, en samen nog wat gegeten.

Zondagmorgen de wielertoeristenversie van Gent-Wevelgem. Iets voor 6u uit bed. Fietsrek op de wagen. Vriend gaan ophalen, naar ons lokaal gereden en samen met andere wielervrienden naar Wevelgem. We reden de toch van 85 km, met de Monteberg en de Kemmelberg als voornaamste hindernissen, maar de hellingen zonder naam maakten ook wel die tocht zwaar genoeg. Toch reed ik goed, is dan ook niet voor niks mijn terrein dit, ik heb dan ook het perfecte lijf voor heuvels en bergen…

’s Middags wat lang blijven hangen bij ons thuis, zodat het na 15u was toen we aan ons middageten begonnen. Daarna rustig gehouden, pc-tje aan en de rest van de avond weblogland en msn verkend.

Alweer een geslaagd weekendje!

Vandaag had ik dus één van die maandelijkse vergaderdagen, waar ik dus uitzonderlijk de dagploeg werk ipv de nachtploeg. Steeds een beproeving om vroeg uit bed te raken en wakker te blijven (enkel nachtwerkers weten wat dit betekent). Maar viel wel mee.

Vandaag ook moest m’n vrouw terug naar de specialist. Daar kreeg ze het voorstel om een ruggemergstimulator in te planten. Is een toestel dat tintelingen veroorzaakt, en zo de pijn afleidt van de rug. In theorie dus. Het vraagt wel een hele procedure om in aanmerking te komen, en ook de proefperiode en definitieve inplanting beslaat weken. Maar als het helpt, dan lijkt het mij wel prima. Tegen volgende week moet ze beslissen om het al dan niet te doen, maar ze heeft eigenlijk weinig alternatieven. Verderleven met de pijn die ze nu heeft kan immers niet…

Nog een fijne maandag allen!

15 gedachtes over “Maandag

 1. Wat actief weekendje weer Billy! Hopelijk kunnen ze gauw iets voor je vrouw d’r rug doen, dit lijkt me vreselijk te moeten leven met pijn dag in dag uit ;-(
  Verder heb ik nog een verrassinkje: ik heb de White Strips voor je: zie mijn logje en dan bij mijn links onder James muziek zie je heel wat muziek staan en de tweede van boven staat een cd van ze!!!
  Enjoy zou ik zeggen ;-)) Groetjes en liefs Bettina

 2. Zo dat ik even heel veel info ineens, en dat van je vrouw blijft natuurlijk hangen nu…
  Ik hoop dat zij doet wat haar hart haar vertelt, en doet zij het uiteindelijk, deze procedue dat het dan ook helpen zal!
  over met die pijn! NU!
  XXX

 3. ha Billy,
  Strak dat je Gent-Wevelgem hebt gereden, dat lijkt me met de wind van dit weekend sowieso al geen gemakkelijke traject.
  Sterkte met je vrouw, ik hoop dat ’t goed gaat komen.
  Ciao,Ad

 4. Een perfect lijf voor heuvels en bergen?? Nu maak je me toch wel heeeeeeeeeeel erg nieuwsgierig Bliiy, wil wel eens even weten hoe dat eruit ziet, fotootje dan maar??
  Wat je vrouw betreft, eigenlijk staat ze gewoon met haar rug tegen de muur, tjee, is ook wel wat hoor!!
  Groetjes, Gonny.

 5. Billy, nu wil ik toch bewijs materiaal van dat perfecte lijf hoor… lol… maar klinkt als een erg leuk weekeind…
  en ontzettend veel sterkte voor je vrouw…

 6. Jeetje, dat jij niet moe aan de amandag begint, vind ik echt knap! Succes voor je vrouw, het lijkt me niet makkelijk! Ga je aanstaande zaterdag toevalig naar Antwerpen? Daar is een Braziliaanse optocht. Henk moet spelen…

 7. Ha Billy,
  net zo nieuwsgierig als Gonny..
  hgi, hahaha
  maar,…sounds like a nice weekend!
  wat vervelend voor je vrouw, maar net wat je zegt, als dit goed helpt en er verder geen opties zijn?? wat moet je dan…
  sterkte ermee..
  groetjes san

 8. Als je zulke dingen over jezelf gaat zeggen wordt ik toch ook wel nieuwsgieriger dan ik al was!
  Foto!!!!!!
  En voor je vrouw heel veel sterkte!!!!
  Altijd proberen zou ik zeggen…..
  Altijd rugijn is vreselijk!
  Maar ik weet natuurlijk niet of er ook nadelen aan zo’n operatie zitten…..
  Dus is dit voor mij wel heel makkelijk om te zeggen…..
  Heel veel sterkte dus!
  Groetjes ikke

 9. een goed weekend zorgt vaak voor een fijne week … maar dan je vrouw zeg, das nog al een beslissing zeg, bovendien hoor ik er nu voor het eerst van … hier ken ik wel de pijnblocks of een stukje ‘vast zetten’… ik mag hopen dat ze er definitief mee geholpen is Billy …

 10. Leuk die voorpret van het plannen van je vakantie. En een regenbuitje? Daar kan Billy volgens mij wel tegen. De beslissing die je vrouw moet nemen m.b.t. die stimulator, is wel een moeilijke. Hopelijk kan er wat voor haar gedaan worden.

 11. Weekend klinkt toch wel aardig.
  Ik wens je vrouw veel sterkte bij het nemen van de beslissing en natuurlijk ook met het doorstaan van alle testen en wat dies meer zij.
  En voor nu een dikke knufff voor jullie beiden.
  Meiske

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s