Naakte reclame…

Een reclamespot van het Britse cosmeticabedrijf ‘Elave’ is een groot succes op het internet. Dat is niet verwonderlijk want iedereen in de spot is naakt, zelfs de 38-jarige zaakvoerster Joanna Gardiner.

De verkoop van het bedrijf is met 500 procent de hoogte in geschoten dankzij de campagne. De video wordt vooral via mail rondgestuurd en werd al meer dan 350.000 keer bekeken.
Joanna Gardiner is de enige vrouw in de spot die geen professionele actrice is. ‘Uiteraard was ik heel zenuwachtig’, vertelt ze. ‘De opnames duurden maar liest 16 uur, na een tijdje waren we het dus gewoon om naakt rond te lopen’. Om iedereen op het gemak te stellen, was de volledige crew naakt, ook de cameramannen.
De slogan van de campagne luidt ‘Nothing to Hide’ en verwijst naar het merk dat claimt puur te zijn, volledig ontdaan van alle schadelijke stoffen voor de huid.

Benieuwd hoe de spot er uitziet?

Kijk hier

21 gedachtes over “Naakte reclame…

 1. Verfrissend, niets mis mee, zo worden we geboren toch? Ik maal er niet om, mooie reclame juist! Zolang er verder niet verwezen wordt naar erotiek in dit geval zeker te weten niet, past het helemaal bij het product.

 2. Bijzonder filmpje inderdaad. Het valt me op dat de Britten (tenminste die op het filmpje) best fors geschapen zijn, zowel de vrouwen áls de mannen:-)
  Het is wel een mooi filmpje, helemaal niets mis mee.
  Maar helemaal strak? Dat klopt niet helemaal hoor. Er liep d’r ook één tussen met een witte flubberkont haha!

 3. zooo dat was ff genieten zeg…geen idee wat ze aan presen trouwens…het hadden wel punaise’s kunnen zijn maar ik vond de vrouwen errugg mooi!!!!..wauww wat een tieten!!!! 🙂 beetje groot maar das jouw smaak he Billy?? hahaha

 4. Jeminee zeg, ik vraag me af of het er achteraf niet een dolle boel is geworden 🙂 Maar ja, daar zijn we natuurlijk geen getuige van!
  Groetjes, Gonny.

 5. hai billy, wens jou alvast een fijn weekend! Ben bezig met mijn loghop in een minimum aan tijd, dus vroemvroem… ben weer weg! 😉
  liefs, greetje
  ps vind je het goed als ik een linkje naar je maak, dan is het makkelijker terugkomen???

 6. Spotje nog niet gezien, dat doe ik vant weekend even bekijken…mijn kommentaar daar op komt nog..hgi..
  Maar,
  ik wil je ff een fijn pinksterweekend wensen..
  Zal wel een regenachtig weekend worden…brrr
  groetjes sandra

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s