Lang Paasweekend

Amai zeg! Ik ben reeds sedert donderdagmorgen aan m’n verlengde Paasweekend begonnen, want moest donderdagnacht en vrijdagnacht niet werken. Maar toch heb ik amper de tijd gehad om mijn schade in weblogland in te halen. Gisterenmorgen kwam een vriend om ons gazon te verticuteren, en had ik dus heel wat opruimwerk te doen. Niet te geloven wat er bij zo’n onderhoudsbeurt allemaal uit dat grastapijt te voorschijn komt zeg! Daarna had ik beloofd om onze vrienden te helpen bij het uitbreken van hun terras, en het puin in de voorziene container te kippen. Zwaar werk, wat ik helemaal niet gewoon ben. Voel er dus vandaag het resultaat van in de rug. Maar dat zal wel overgaan, in tegenstelling tot de rugpijn bij mijn vrouw. Die zit nog steeds op de sukkel, ook na 2 operaties en die inspuitingen laatst. Gisteravond dan, zijn we nog bij vrienden langs geweest, en zoals ik al gedacht had liep dat bezoek langer uit dan gepland was.

Vandaag gaan we eens uitkijken naar fabrikanten van tuinhuisjes, want in de zomervakantie willen we zo’n welkome bijkomende bergplaats in onze tuin planten. Gisteren hebben we al eens uitgekeken, ongelooflijk verschillende prijzen. Maar daar zal het verschil in kwaliteit ongetwijfeld mee te maken hebben. Wij zijn eerder van het principe dat “goed”koop vaak een “mis”koop tot gevolg heeft. Bij één van de plaatsen die we aandeden gaf men 20 jaar garantie, en dan kan je de meerprijs natuurlijk wettigen. Men geeft niet zomaar zo’n lange garantie, dan moet de kwaliteit wel top zijn… Maar toch gaan we vandaag dus nog eens andere fabrikanten aandoen. We zien dan wel.

Deze namiddag gaan we dan met vrienden naar een bierproefdag in onze stad hier. Een beurs om de kleine ambachtelijke brouwerijen (waar België zo rijk aan is) te promoten, en hun producten te proeven. Daarna gaan we eten bij die vrienden vanavond. Wordt wellicht weer heel gezellig.

Morgen is de hoogdag voor de wielerliefhebbers. Dan is er nl. de Ronde van Vlaanderen. Opnieuw duizenden mensen die de renners zullen staan aanmoedigen. Ambiance verzekerd! Wie wil weten hoe boergondisch Vlamingen zijn moet beslist eens morgen in de omgeving van de heuvels in onze Vlaamse Ardennen een kijkje gaan nemen. Of op tv de wedstrijd bekijken. Je gelooft je ogen niet! Wordt dus weer genieten… Ik weet niet of wij één van de trekpleisters zullen aandoen morgen, maar in elk geval volgen we de wedstrijd dan op de buis.

Paasmaandag wordt dan wellicht rustdag…

Ik wens jullie in elk geval een fijn, leuk Paasweekend!
Groetjes,

Billy

22 gedachtes over “Lang Paasweekend

 1. @ Youke: ik ga dan morgenvroeg ook nog m’n racefiets op, tochtje met de club. Ik had het wel gedacht dat jij die Ronde wel zou volgen. Heb je een favoriet?

 2. Haha net zo druk als ik dus. Maar wel leuke dingen allemaal toch? Geniet ervan… en maandag prachtig weer dus dan kan je lekker in de zon zitten.
  liefs……

 3. Je hebt het maar druk. Gelukkig kun je het lange paasweekend weer even ontspannen. Dat bierproeven lijkt mij ook wel wat…mmmmmmm die lekkere Belgische biertjes!!!!
  Ik wens je fijn paasweekend Billy.
  Groetjes miss m.

 4. Nou zeg, je zult maandag denk ik ook wel heel hard toe zijn aan je rustdag!! Vergeet in alle drukte ook niet om van de heerlijke zonnestraaltjes te genieten!
  Fijne paasdagen en groetjes, Gonny.

 5. Wat een gezellig drukte zeg…..
  Manlief heeft napijn!
  Zit sinds 10 uur als een zombie op de bank…..
  En is niet vooruit te branden…..
  Sloeg net zelfs de kibbeling af…..
  Vonden de kids en ik helemaal niet erg hoor!
  Groetjes ikke

 6. Heerlijk zeg, zo’n lang weekend. Ik moest gewoon werken tot vanmorgen 6.00 uur. Je hebt gezellige dingen gepland voor vandaag en morgen, leuk!
  Prettige paasdagen,
  liefs Pamitsha

 7. Ha Billy!
  Je Paasweekend is weer prima gevuld.
  Bierproefdag en de Ronde van Vlaanderen….
  Met bierproeven doe ik (deze keer) niet mee, maar de Ronde van Vlaanderen wordt het hoogtepunt van dit Paasweekend.
  Heel veel plezier gewenst!
  Ciao, Ad

 8. nou, ik dacht het en nu lees ik het..dat je van het wknd heerlijk er op uit trekt om te fietsen! En lekker hoor dat bourgondische streekbier proeven, is zeker niet verkeerd 😛
  Jammer dat je vrouw nog steeds chronisch kampt aan haar lichaam, veel sterkte ook voor haar en dat het allemaal goed mag komen bij haar.
  lieve Billy, geniet van je vrije dagen, maar dat ging je al doen he je logje zo te lezen ;D
  liefs, estar

 9. Ha Billy,
  joe heeft ook een druk druk paasweekend voor de boeg! gezellig allemaal!
  en,..zal ik je ff uitleggen wat briggelen is,hgi..
  briggelen is met van alles tegelijk bezig zijn!
  Een briggel is iemand die van hot naar her gaat en doet! ghi… dat was ik dus vrijdag een beetje ant doen!
  maar,we hebben alles weer onder kontrole! haha..
  Vanavond gaan we naar de “swingnight”.. met een heel stel! erg gezellie! ghi..
  groetjes en een heel fijn weekend!

 10. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad met de Pasen. We hadden daarom ook erg mooi weer om vollop van deze dagen te kunnen genieten.
  Ik heb een goede Paasdagen achter de rug…Het voelde erg fijn en erg gezellig..Ik heb veel afgelachen. Liefs Janine

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s