Oef, maandag…

Oef, eindelijk weer tijd om wat bij te benen hier. Heel druk weekend achter de rug, nauwelijks tijd gehad voor de pc. Zaterdag verjaarde een vriendin, koffietafel met gebak en daarna een kaartje leggen. Tegen de avond vlug nog wat eten en dan naar het voetbal. Onze ploeg moest op verplaatsing spelen, maar zo’n 20 km ver is die verplaatsing wel waard. Vooral als de uitslag dan nog meeviel (0 – 2 gewonnen!!!). 

Zondag vroeg uit de veren om voorbereidende werkjes te doen. We hadden nl. visite tegen de middag. Aperitiefhapjes klaarmaken, tafel zetten… Dan het volk ontvangen, aperitief meedrinken (tja…wat dacht je dan…), en dan trokken we samen naar het eetfestijn dat onze wielerclub organiseerde (om onze kas te spijzen). Veel volk, dat zal onze penningmeester graag gezien hebben. Daarna trokken we met ons gevolg terug naar ons huis voor (alweer) een koffietafel. En het logische kaartje leggen achteraf. En ’s avonds kregen we dan nog andere vrienden op bezoek voor een drankje (en de rest van de hapjes).

Geslaagd vriendenweekendje dus, en vandaag staat er alweer een verjaarpartij op het programma. Maar wordt wellicht niet zo heftig als in het weekend, want het nachtwerk lonkt alweer vanavond…

Groetjes aan allen,

Billy

21 gedachtes over “Oef, maandag…

 1. een heerlijk gezellig weekend dus. lekker he. maar zo te zien hebben jullie ook genoeg hapjes gehad. ja ik ben aan het lijnen en bij zoiets loopt mij het water steeds in de mond.
  wens je nog een hele fijne avond.

 2. zo dat was weer een heel druk vrienden weekend.
  maar met vrienden is het wel gezellig.
  het is altijd zo jammer dat het weekend weer zo snel voorbij is.
  aan de andere kant dan heb je ook weer tijd om naar het volgende weekend uit te zien.
  werk ze vannacht… zal aan je denken in mijn dromen want als jij werkt dan lig ik lekker te slapen.
  dikke kussssssssssssss

 3. Inderdaad hebben jullie het ook mooi druk gehad!maar wel gezellie niettan?!
  Mijn verhalen over zaterdag en zondag volgen nog, maar wat ik al wel kan verklappen: we hebben ook wel een paar kaartjes gelegd, ghi..
  groetjes en vandaag een fijne verjaardag nog!

 4. Ha die Billy, jij bent toch ook een echt feestbeest he! Ben jij zo langzaam nog niet tonnetje rond van al die lekkere hapjes, of fiets je dat er weer vanaf??

 5. Dat was met recht een feest en eet weekend zo te lezen,maar ook wel gezellig toch.Ja en dat je nu weer aan het werk moet vanacht….het blijft geen feest natuurlijk :)Werk ze voor later als wij allen heerlijk gaan slapen

 6. Het feesten zit je in het bloed volgens mij Billy!! Je zou je naam moeten veranderen in Party Brother (i.p.v Blues Brother) Billy!!
  Bentrouwens wel heelbenieuwd naar het spelletjekaarten dat je steeds speelt….. 😛 Is toch niet stiekem strippoker……… grijnzzzzzzz
  kusje Gerine

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s