Rustig

Zo, weldra zit dit weekendje er op. Rustig weekendje. Zelfs het geplande namiddagje zee kwam er niet. Vrouwlief had vrijdagavond namelijk samen met vrienden van ons de bloemetjes buiten gezet (kwam pas na 3 u thuis!), en had er dus gisteren niet veel zin in, hèhèhè…eigen schuld, dikke bult. Dan maar samen een filmpje gekeken dat ik op video had laten zetten. “Padre Padrone”, nog de gouden palm gewonnen in Cannes. Vreemde biografische film over een herdersjongen die door zijn vader gedomineerd wordt, maar waarmee het uiteindelijk toch nog goed komt. Geen voer voor actiefanaten noch romantici. Maar wel mijn ding dus, al heb ik al beters gezien op het scherm. Daarna spaghetti bereid, waar mijn vrouw om bovenstaande redenen ook al niet zo veel zin in had, noch in de bijhorende wijn. Die fles heb ik dus de rest van de avond, met het laptopje binnen handbereik en met een half oog op de tv gericht, maar bijna volledig voor mijn rekening genomen…

Vanmorgen op om 8u, wafeltje genuttigd als ontbijt, en dan de fiets op. Het zonnetje scheen ook zo mooi, en ik wil van iedere gelegenheid gebruik maken om mijn goede voornemen kracht bij te zetten. Zo’n 35 km gefietst, wel wat kouder briesje dan vorige week maar het zonnetje erbij maakte het zalig fietsen. Deze middag dan de rest van de spaghetti verorberd (altijd nog beter ’s anderendaags…). Daarna eventjes bezoek aan de beider schoonmoeders, om dan naar het voetbal te gaan. Oefenwedstrijd tegen de reserven van Club Brugge (verloren met 1 – 2). Dan nog wat blijven napraten in de kantine en met onze vrienden thuis een kaartje gelegd (voor wie iets van wiezen kent, ik had een open miserie…heel zeldzaam, en heel goed voor m’n geldbeursje…  )

Vanavond nog iets ronddwalen in weblogland en kijken of iemand zin heeft in een gesprekje op msn, om dit rustig weekendje af te sluiten…

Tot later !

26 gedachtes over “Rustig

 1. hahaha… dus was ik nie alleen met die fles wijn. Ik kan seffes nog één glaasje drinken denk 😉
  zonnetje was echt heerlijk ja ! spijtig dat het morgen weeral gedaan is met de pret.
  en verder heb ik iemand gevonden die “dieren in nesten” ga opnemen voor me.
  cu
  Martine.

 2. Ach ja en er zijn er altijd wel die inzijn voor een gesprekje…. 😉
  Hier ookeen rustig weekend. En dat samen zitten op de bank, daar moet ik nog ff op wachten…. 🙂
  kus en knuff

 3. mmmmmmmm, een lekker rustig weekend lijkt me zalig zoals je waarschijnlijk wel zult snappen met al die drukte die ik heb. Gelukkig nog maar even.
  groetjes x

 4. Ook wel eens lekker he, zo’n rustig weekend. Ik had gisteren eigenlijk met de jongens willen gaan wandelen, het was idd zulk lekker weer! Maar ze hadden nieuwe spellen voor de X-box en dat was natuurlijk véél leuker. Moet ook ’n keertje kunnen.
  Fijne week!

 5. Heej Billy!
  Gezellie weekend gehad dus wel?!
  Jammer dat je vrouwke een beetje “slecht” was, maarja, kan gebeuren!
  Gelukkig heb ik daar nooit zo’n last van,pff!
  Wij hebben ook “een kaartje gelegd” vant weekend, gezellie!
  Ken je ook Pokeren?
  groetjes

 6. Aha, dus vrouwtjelief moest op de blaren zitten haha … had ze toch wel flink de bloemetjes buitengezet als ze zelfs geen wijn meer lust.
  Lief zeg, dat je beide schoonmoeders bezoekt op zondag. Is niet bepaald de hobby van veel schoonzonen denk ik zo.
  Fijne week en groetjes Desire

 7. Geëmancipeerd zijn jullie hoor, meestal zetten de mannetjes de bloemetjes buiten en worden ze daaarna verwend door vrouwlief!
  Het heeft in ieder geval wel gezorgd voor een rustig weekend!
  Groetjes, Gonny.

 8. Klinkt als een prima weekendje voor jou, voor je vrouw wat minder na haar avondje/halve nacht. Het zal toch nu ondertussen wel weer beter gaan met haar neem ik aan.
  groetjes Pamitsha

 9. Inderdaad lekker chilweekendje voor jou Billy, maar toch zelf genieten.
  Ik heb dit weekend ook de bloemetjes ff buitengezet. Waar ik dan ook met volle teugen van genoten heb,
  Manlief en dochter heerlijk thuisgelaten en met mijn mams en zussen op pad en heerlijk doorgezakt tot in de late uurtjes. Met katertje als gevolg maar dat had ik er wel voor over.
  Liefs Genot xxx

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s