Blijven duimen!

Hey vrienden,

bedankt voor het duimen hoor! Maar veel wijzer zijn we nog niet geworden. De uitslag wordt pas over enkele weken verwacht, en dochter zelf kon er zelf niet goed uitkomen of het examen voor haar leerkrachten voldoende zou zijn. Deze voormiddag heeft ze trouwens nog 2 examens gehad, biologie en communicatiewetenschappen. Biologie had ze een goed gevoel bij, en bij die communicatiewetenschappen hetzelfde als bij die anatomie van gisteren. En ze heeft ook volgende week nog bijna alle dagen examen af te werken. Afwachten dus…

Intussen heeft ze wel uitstekend nieuws gekregen. Aan haar opleiding hangen ook heel wat stage-uren vast. En oorspronkelijk moest ze voor haar eerste stage naar een ziekenhuis in Poperinge. En die stad is van hieruit niet zo makkelijk bereikbaar, en met de wagen rijden doet ze nog niet. Maar in haar schooljaar zijn intussen al meisjes gestopt met de opleiding (zagen het al niet meer zitten), en er zaten er enkele tussen wiens stage in onze stad doorging. Je raadt het al, ze mag haar stage dus in hun plaats in onze kliniek doorbrengen. Dochterlief is dan ook ontzettend blij! Kan ze zo met haar fietsie naartoe.

Zo, dat was ff wat nieuws over onze dochters opleiding. Ik hou jullie vanzelfsprekend wel op de hoogte.

Verder is met ons alles goed. Weekend belooft redelijk rustig te worden (mag ook wel…). Misschien eens gaan uitwaaien aan zee morgennamiddag. Verder nog niks gepland.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe!

Liefs,

Billy

18 gedachtes over “Blijven duimen!

 1. Dus nog maar even afwachten op de uitslag van het examen. Wel goed nieuws dat je dochter stage mag lopen in jullie eigen stad! Dat is alvast positief! Fijn weekend Billy.

 2. Fijn dat dochterlief een stageplek dichtbij huis heeft, zal voor jou ook een geruststellend idee zijn. Een paar zenuwslopende weken volgen dus nog. Waai anders maar lekker uit aan zee (moet niet zo moeilijk zijn met windkracht 10;))
  Ook een fijn weekend Billy!
  Groetjuhs Desire

 3. ik kom je ook een heel fijn weekend wensen Billy. Lekker relaxen dus als ik het zo lees en uitwaaien aan zee??? Heerlijk, doen joh, waaien vanzelf eventuele piekergedachtes enz…. uit je hoofd en kom je volgens mij helemaal tot rust. Succes voor je dochter met alles wat ze onderneemt….
  Kusje!

 4. Hey Billy ben je het spoor naar mij bijster? LOL … mijn weblog is dan wel weg maar ik log nog steeds eindelijk een plek waarbij ik zoiets heb als hè hè eindelijk vastigheid onder mn voeten … http://bismillah.punt.nl want ik vind het niet leuk dat mijn naam weg is van je weblog … Nee LOL onzin kijk maar het is up to you …
  Enjoy weekend … lekker uitwaaien is een hele fijne bezigheid …

 5. Oh, die van ons die moet nog een paar jaartjes, eerst de lagere school afmaken. Maar dan naar de middelbare school, da’s al meteen een 30 minuten fietsen. Nu wonen we bijna op het schoolplein, dus daar gaat ze toch aan moeten wennen vrees ik. Maar zelfs nu is ze al chagerijnig als ze een test moet doen…, ik vrees de toekomst.

 6. Dus het blijft voorlopig nog wel spannend! Is ook zo weinig van te zeggen hé, zelf denken ze soms dat het best goed is gegaan en dan is het dikke onvoldoende maar andersom gebeurt het net zo.
  Hartstikke fijn dat ze zo dichtbij stage kan komen lopen, scheelt pa denk ik enorm veel ritjes halen en brengen???
  Fijn weekend en groetjes, Gonny.

 7. natuurlijk blijf ik duimen voor je dochter.
  examentijd is vaak de belabberste tijd van het schooljaar… maar ook dit hoort bij het leven.
  zonder examen kan ze niet verder komen in het leven.
  kleine meisjes worden groot.
  ik ben blij dat ze lekker in de stad stage kan lopen… lekkere vertrouwde omgeving.
  heel veel plezier dit weekend en jou kennende weet je er weer relaxt weekend van te maken vol met lekker eten en lekkere borrels.
  goed weekend, dikke kus

 8. Wat fijn Billy dat je dochter nu een stageplekje dichtbij heeft!!!! En wat die examens betreft: heel veel succes voor haar natuurlijk!!!
  Lekker uitwaaien aan zee………oh, word ik een tikkie jaloers van! Maar is je van harte gegund hoor!!!
  Liefs,
  Meiske

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s