Duimen maar!

Vandaag staat onze dochter een zware beproeving te wachten. Sinds dit schooljaar zit ze nl. in haar eerste jaar Hogeschool, richting vroedkunde. Na de relatief lange kerstvakantie (wat voor haar gelijk stond met studeervakantie), wacht haar vandaag het eerste examen: anatomie. En aan haar gedrag te merken (opvliegend, prikkelbaar,…) is ze niet echt vol vertrouwen om er aan te beginnen.

Zal dan maar een dikke kaars doen branden…

27 gedachtes over “Duimen maar!

 1. Voor jouw dochter: een heeeeeeeeeel grote zak succes gewenst!!!!!
  En voor jou ook veel sterkte. Want jij ben natuurlijk ook best een tikkie gespannen denk ik. En dan ook nog eens een prikkelbaar vrouwspersoon om je heen……..Blij als je straks weer naar ’t werk mag misschien?????
  😉
  Meiske

 2. ‘k zal ook duimen !
  Ben ik blij dat de examenstress hier wéér voor een paar weken de deur uit is. Geen van mijn jongens had echt een denderend rapport, dus ’t wordt nog erger afzien bij de volgende examen periode . . .
  groetjes,
  Martine.

 3. Billy zal zeker aan haar denken, en tja je moet het maar ff aanhoren dat ze prikkelbaar is nu toch. Maar dat heb jij er wel voor over.
  Knap hoor van haar ;-))
  Kus xxx

 4. Anatomie….ja dat heb ik ook nog gehad tijdens mijn studie Bewegingswetenschappen…ontzettend moeilijk vanwege het grote aantal latijnse medische termen die je in je kop moet stampen over de verschillende spieren, botstructuren etc…
  maareh, soms was het ook wel makkelijk…want je hebt je eigen lijf erbij…;D ik ben tijdens een examen een x opgestaan om een beweging uit te voeren zodat ik kon testen welke spier aangespannen werd en welke niet…;D hahaha.. en natuurlijk heb ik het allemaal gehaald ;D
  Ben benieuwd naar het resultaat van je docht,
  liefs, estar

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s