een gewone vrijdag

vandaag zijn we eens naar de dichtsbijzijnde vestiging van Mediamarkt geweest, wat nog altijd zo’n 35 km van ons huis gelegen is, en met glunderende ogen gekeken naar al dat moois dat daar te bekijken valt. En wat een keuze heb je daar zeg!
Mijn aandacht ging vooral naar wat er aan informatica aanwezig was, en ik moet zeggen dat die nieuwe laptopjes en pc’s er bijzonder aanlokkelijk uitzagen…tot de prijs me in de ogen kwam. Tja, voor wat hoort wat…

De eindejaarsperiode is ook de tijd van de muzieklijstjes, en traditiegetrouw luister ik net als elk jaar zoveel mogelijk naar Studio Brussel, naar  “de tijdloze”…voor mij de mooiste muzieklijst in deze periode. Alhoewel er ook soms verrassende groepen in voorkomen of net ontbreken. De uitzending is net afgelopen (liep tot 22.00u), en dit jaar won Nirvana het pleit met “Smells like teen spirit”, heeft “Mia” van Gorki van de troon gestoten. Ik kan me er trouwens best in vinden, Gorki is nu ook niet die wereldgroep om in een eindejaarslijstje op nummer 1 te staan. En vorig jaar bleek ook dat men in Nederland Gorki niet eens kent, dus…
Zijn er onder jullie trouwens pop/rockliefhebbers die ook zo’n fan zijn van één of andere zender die een lijstje samenstellen aan het eind van het jaar?

22 gedachtes over “een gewone vrijdag

 1. vroeger luisterde ik steenvast aanhet einde van het jaar naar de top 100 allertijden van veronica.
  tegenwoordig schiet dat er wel een beetje bij in.
  Mijn muziek interesse is tegenwoordig heel breed, ik pas de muziek vaak aan aan mijn stemming.
  Toen ik veel overspannen was en down was dan luisterde ik veel naar Jonh Denver en als ik me wat beter voelde dan pakte ik Marco Borsato.
  Maar ik kan ook helemaal uit mij dak gaan bij muziek van Jan Smit, maar ook met Guns”n Roses.
  Muziek die ik echt verafschuw is techno en zware hardrock.
  ik wens je een hele goede jaarwisseling
  veel liefs

 2. Mmm… ik hou niet van al die muziek overzichtjes aan het eind van het jaar. Komt waarschijnlijk ook dat de muziek die daar in voor komen, en zeker in de hogere regionen, niet mijn muziek is. Ik ben geen liefhebber van queen en alle andere rockclassics.
  Persoonlijk ben ik eengroot liefhebber van trance. DJ Tiesto, Armin van Buuren, Johan Gielen, DJ Jean, Faithless en noem ze maar op.
  Ik heb inmiddels al de kaartjes binnen voor Trance Energy 2007. In maart gaan we van negen uur ’s avonds tot zeven uur ’s morgens lekker uit ons dak op alleen maar trance. Knalluh!

 3. Je wordt er nu teveel door overspoeld…ik luisterde ook vaak naar Radio Veronica, maar zij zijn de laatste maanden alleen maar aan het “lijsten”. Top zoveel van de downloads, top zoveel van de aanvraagjes, top dit, top dat…..en het is allemaal hetzelfde.
  Lieve Billy, ik wens jou en de jouwen een uitzonderlijk fijn nieuwjaar toe!
  ~X~

 4. ik heb het ook niet zo op de lijstjes, maar muziek is hoe dan ook lekker om naar te luisteren!
  op de valreep van 2006 voor jullie van alles het beste voor 2007 Billy.
  xx

 5. Hoi Billy ik heb je twee keer een mailtje gestuurd en allebei de keren kreeg ik hem retour. Gewoon even om je te bedanken dus ik doe het nu maar even op deze manier, je begrijpt het wel he?
  Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2007. Groetjes Mootje

 6. Hallo
  Dat is groot hé Mediamarkt, hier is de kortst bijzijnde in Hasselt, ongelooflijk dat aanbod daar.
  Ik wens je een een super 2007 toe
  en dat je al je dromen kan waarmaken
  bedankt voor al je bezoekjes en je fijne reacties bij mij
  in 2006
  prettig eindejaar
  veel liefs
  -x-Rietje

 7. ik luister ook naar Radio 2… de top 2000…
  ehhhh, de top 5 daarin:
  5 Led Zeppelin – Stairway to heaven (1971)
  4 Deep Purple – Child in time (1972)
  3 Eagles – Hotel California (1977)
  2 Boudewijn de Groot – Avond (1997)
  1 Queen – Bohemian rhapsody (1975)
  Enne… daar ben ik het wel mee eens… al mag er wel altijd nog iets bij 😉
  wil je ff kijken Billy… http://top2000.radio2.nl/2006/page/lijst/0 daar kun je het vinden…
  enne… hele fijne Oud en Nieuw…

 8. De mediamarkt, echt geweldig, heb ik hier bijna naast de deur. Nadeel is wel dat hij zo enorm groot is en het daardoor erg moeilijk is een keuze te maken.
  Hier in Nederland wordt geloof ik wel op elke radio zendereen top—tig— gemaakt. Ik vind het persoonlijk heerlijk om te luisteren en word dan overspoeld met een golf van melancholie door alle heerlijk herinneringen die naar boven borrelen. Ik ga nu weer lekker even verder zwijmelen, zucht.
  Een hele fijne jaarwisseling en groetjes, Gonny.

 9. Ik vond die hitlijsten aan het einde van het jaar ook altijd gezellig. Maar op de één of andere manier zijn ze toch een beetje in de vergetelheid geraakt. Fijne jaarwisseling nog. FG

 10. He billy ik ben nu voor het eerst op je site maar ik vind het erg leuk vooral omdat je een stukje typyt dat nirvana gewonnen heeft. Zelf was (ben) ik helemaal gek van nirvana en ja niet veel jeugd kent ze maar als ze het nummer Smells like teen spirit horen dan gaat er een lampje branden bij de meesten. deze site ga ik zeker in de gate houden want zelf ben ik ook helemaal weg van de muziek kom je een keer op mijn site langs groeten jeffrey

 11. Muziek is altijd fijn om naar te luisteren, heel vaak heb ik Q Music aan. Vooral in de auto.
  Fijne jaarwisseling Billy en een spetterend goed nieuwjaar!
  groetjes Njoy

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s