alweer maandag

zo, het weekend zit er al weer op…wat gaat het vlug als het weekend gevuld is!
Zaterdag was er in de namiddag opnieuw een fietsrally, warm weer om te fietsen maar toch ging het goed. ’s Avonds gingen wij dan met enkele collega’s van het werk bowlen, eerst steengrill gegeten en dan een balletje gooien. Was al een hele tijd geleden dat ik dat nog gedaan had, maar blijkbaar niet verleerd want ik won. Was wel spannend met één collega, maar uiteindelijk haalde ik het met 1 puntje verschil.

Zondag relatief lang uitgeslapen (tot rond 8u), niet gefietst, wel aperitiefje genoten bij m’n schoonzus en daarna gaan eten. Mijn zoon en zijn minivoetbalmakkers richtten een tornooi in dit weekend en gisterenmiddag was er barbecue. En het was heel lekker!
Daarna nog wat naar het minivoetbal gekeken, en wat biertjes gedronken met de vrienden…
Om ’s avonds dan nog een klein poosje op de pc te tokkelen, terwijl Oranje bezig was met z’n calvarietocht tegen Portugal…
Jammer voor onze noorderburen, maar naar ik hoorde en las waren zij toch geen enkele wedstrijd echt goed op dreef…

15 gedachtes over “alweer maandag

 1. dat is inderdaad de ‘harde’waarheid maar desondanks wel heel erg jammer dat het op deze manier (zoals gisteravond) moet eindigen dit w.k. voor nederland, scheidsrechter was echt niet goed bij zijn hoofd op sommige momenten!

 2. lang uitslapen??? tot 8 uur???
  hihihihi., da’s wel erg kort…
  tsja, voetbal, precies echt superieur zijn ze geen enkele wedstrijd geweets, wel vind ik het jammer dat ze eruit liggen…..helaas….

 3. Als je bij jou op maandag komt lezen dan is dat gegeten, gedronken, gefietst hi hi hi het ideale weekend voor jou dus
  -x-Rietje

 4. @ Ria: inderdaad jammer voor jullie, noorderburen…
  @ Carlien: als de manier waarop al niet pluis is, komt het nog zo hard aan
  @ Just Me: 8u is wel lang op zondag voor mij, normaal gezien ga ik fietsen en dan moet ik er om 6u30 uit – daarom schreef ik ook “relatief” lang geslapen hé… 😉
  @ HH: uitgekeken op dat voetbal dan?
  @ Rietje: tja, mijn maandaglogje wordt wel wat eentonig hé…moet ik dringend verandering in brengen
  @ Blue: was het ook wel

 5. Billy… grinnnnnnnnnn… de scheidsrechters hebben daar in duitsland of iets tegen nederlanders… of ze zijn echt omgekocht door die portugezen en italianen… want ook die penalty gisteravond tegen de mannen van Guus deugde geen hout van…. die italianen hadden echt niet een verdiende winst.. eerder een gekochte….

 6. Het voetbal is alles al over gezegd wat er te zeggen valt. Ik had het wel te doen met de huilende van de Sar. Zo’n einde verdiende hij zeker niet. Voor mij de topman van de ploeg. Jouw weekend is in ieder geval weer een goede geweest en de mijne toch ook.
  En nog bedankt voor je lieve wens. xxx

 7. Ha Billy,
  tante Miep komt eens even kijken hoe het met haar favoriete Belg gaat.
  Maar jongen toch wat lees ik nu? De steen moet je niet opeten hoor, dat ligt veel te zwaar op de maag! Het lekkere sappige vlees daarentegen…. Tante Miep is gek op sappige worst.
  Maar verder gaat alles hier gewoon lekker zijn gangetje zie ik al wel.
  Greetz!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s