Weekend

alweer weekend bijna (ik nog één nachtje werken)

Dit weekend is een hoogdag in Vlaanderen. Zondag is het namelijk de Ronde van Vlaanderen. En je kan er op rekenen dat het dan erg stilletjes zal zijn op de weg. Dan zitten wij of aan ons tv-toestel gekluisterd…of zijn we op weg ergens om de renners even te spotten op het parcours. We zullen weer met duizenden zijn die de Vlaamse heuvelzone intrekken. Ben benieuwd of het net als vorig jaar opnieuw grote favoriet Tom Boonen zal zijn die wint.

Zaterdag is het de beurt aan de wielertoeristen om de Ronde van Vlaanderen te rijden. Wie zich geroepen voelt om het parcours van de profs eens zelf aan de lijve te ondervinden kan dan met z’n stalen ros zichzelf te pletter beulen op die dekselse bulten. Een aantal jaren terug heb ik ook nog deelgenomen, maar doordat die rit zo vroeg op het jaar komt, en m’n conditie door het aanhoudende koude weer allesbehalve is (mooi-weer-fietser, remember…), neem ik ook dit jaar niet deel. We zullen misschien in plaats daarvan eens naar Geraardsbergen trekken, waar de beruchte muur van Geraardsbergen gelegen is…en kijken of er andere wielerliefhebbers wel aan hun conditie gewerkt hebben de afgelopen winter.

Verder wens ik jullie allen een fantastisch weekend toe!!!

17 gedachtes over “Weekend

 1. Oww deze Billy…ik heb hier wel eens gelezen maar toen geen bericht achtergelaten {shame on me}
  voor jou ook een heel fijn weekend, maar volgens mij gaat dat wel goed komen (ga je zondag life kijken?)

 2. Hi Billy,
  fijn weekend kerel!!!! Ik hoop dat er wat zonnestraaltjes voorbij jouw huisje komen, want het lijkt wel herfst buiten!
  Voor je zoon: nog gefeliciteerd met het halen van het rijbewijs. Ik kom voorlopig nog niet op de Belgische wegen waarschijnlijk, dus dat zit wel snor.
  Liefs, Meiske

 3. Dag Billy
  Heb ik je al verteld dat ik uit een wielrennersfamilie kom, en ik kijk NOOIT nog naar het wielrennen, van in de wieg moest ik al mee en ik was dat zo moe en toen ik 16 werd heb ik gezworen nooit meer te gaan en ik ben ook nooit meer geweest.
  Alles draaide rond mijn broer die wielrenner was en ik moest maar altijd mee, ik vond dat zo erg.
  Maar mijn ouders en mijn broer zullen zondag zeker ook voor de buis hangen.
  Fijn weekend nog
  Rietje

 4. dus zondag moet het volop regenen en stormen..
  dan is het een mooie en ouderwetse ronde van Vlaanderen.
  Fijn weekend.. psssttt weet jij ergens een paddoshop ?? ben paddestoel verslaafd geworden 😉

 5. ’s Morgens Billy,
  ik hoop voor de toeschouwers en de renners dat het in ieder geval beter weer is dan hier in het koude en natte Drenthe. Ik kijk met een kopje koffie, hangend op de bank.
  Vroegâh, heb ik eens een heel klein stukje van de ronde van Vlaanderen gefietst! Mijn broer en vader helemaal, maar ik had het na een paar kilometer wel gezien. Wel heel erg leuk om eens mee te maken.

 6. de wielertoeristen zijn hier allemaal naast men deur gepasseerd…spijtig dat “tommeke” himself der niet bij zat hihi….

 7. Tjee Billy, dacht toch dat ik vrijdag bij je langs was geweest om je een fijn weekend te wensen (shame shame shame). Maar zo te zien zul je die allicht wel hebben gehad. En hopelijk met niet al teveel regen.
  Liefs, Linda

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s