Woensdag

Alweer woensdag zeg, de dagen vliegen vooruit!

Hier staan de varkenswangetjes te pruttelen, en als ik het deksel van de (stoof)pot open om te checken of alles ok is, stijgt een heerlijke geur op. Ik verlang dan ook naar etenstijd… ;-)

Vrouwlief is al de hele dag in de weer om in haar moeders huis op te ruimen, en regelmatig brengt ze ook iets bruikbaars naar huis mee. Omdat haar zussen en broers weinig hulp bieden, eigent ze zichzelf het recht toe om dan maar alle spullen die haar interesseren mee te brengen. En ik vind het ook maar normaal…
Intussen is schoonzoon bezig om daar samen met een vriend-aannemer een verwarmingsketel te installeren en aan te sluiten op de gasleiding. Maandag werd de “compromis” voor de verkoop van hun huis getekend, en zo is hun huis toch officieel verkocht. Nu kunnen ze dan ook alle aandacht richten naar het aanpassen en inrichten van hun “nieuwe” woning…

Morgen dus een feestdag in België, en vrijdag maken we de brug. Ik heb besloten om zaterdagvoormiddag te gaan werken. Aangezien ze toch maar flauw weer voorspellen, zal er van fietsen niet veel in huis komen en kan ik evengoed wat extra centjes gaan verdienen.

Groetjes!

Billy

About these ads

16 thoughts on “Woensdag

 1. ingridblogs zegt:

  Ieuwwwww….varkenswangetjes?!

 2. bea zegt:

  Varkenswangetjes, het klinkt walgelijk maar ooooo zoooo lekker. Beter dan stoofvlees ;-) Naar het schijnt is het zelfs een delicatesse, duurder ook dan stoofvlees maar het is het meer dan waard.

 3. Joris zegt:

  Hallo Billy,
  We kunnen niet zeggen dat we meteen staan te springen om je gerecht te komen proeven. Alleen al de naam van het stoofpotje… Ja huizen kopen en verkopen, het is tegenwoordig een hele krachttoer, de enigen die er beter van worden zijn de notaris en de fiscus. Toch goed dat alles in orde is gekomen en dat nu aandacht kan worden geschonken aan de inrichting van de nieuwe woonst.

 4. Suske zegt:

  zaterdagavond werken ? Ik vrijdag tot 2 u in de namiddag. Dus niet iedereen neemt de brug.

 5. Varkenswangetjes?? Nooit geweten dat je die kunt eten, maar smakelijk, hè?
  En als je je moeders huis opruimt, vind ik ook dat je spulletjes uit mag zoeken!

 6. klaproos zegt:

  je hebt gelijk billy, die het werk doet mag gerust wat extra’s hehbben
  varkenswangetjes….
  ik moet er niet aan denken geloof ik :-)

 7. J@n. zegt:

  En dat is nooit weg Billy! ;-)

 8. een lang weekend beginnen met varkenswangetjes???

  er zijn ergere dingen, eh? :lol:

  veel plezier, billy!!

 9. zon-nebloem zegt:

  ik moet ook nog tot zondag werken, maar dan ben ik 10 dagen thuis :o)

 10. lien zegt:

  Ik heb nog nooit varkenswangetjes geproefd (en ook nog geen kikkerbilletjes) het klinkt wel lief maar ik ben niet zo’n varkensvleesliefhebber. Ja, de tijd vliegt. Je doet er niets aan. Het beste is er maar gewoon zoveel mogelijk van te genieten en dat doe jij wel :-)

 11. micheleeuw zegt:

  Iedereen is goed bezig, dus. Zo ook jij. Ja, extra centjes kunnen we altijd gebruiken, hé. :-)

 12. platoonline zegt:

  Hemelsvaartdag ook al een feestdag. Belgen zijn goed bezig he? Alleen zouden ze ook nog 2e kerstdag moeten vieren. Fijne dag gewenst.

 13. Kreeg er trek van, die geur van een stoofpotje zo heerlijk huiselijk.
  Duik nu even de koelkast in, maag roept :)

 14. Ik vind varkenswangetjes ook overheerlijk, maar we zijn in de minderheid Billy :-),…….leuk hé, zo’n lange weekends :-), laat ze maar komen!!!

 15. LJ zegt:

  Bij het leegruimen van het huis van mijn grootmoeder ging het er iets minder vredelievend aan toe. De zes kinderen werkten er allemaal even hard maar de oudsten hadden het voor het zeggen en niks kon verdwijnen zonder dat zij het hadden gezien! Achja, als zij daar gelukkig van worden, mogen ze al die ouwe rommel houden!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s