Even bijbenen

Ik heb een drukke werkweek achter de rug, en daarom lukt het niet zo goed om m’n log (en die van jullie) bij te houden. Daarom even volgende updates allerlei:

 • rugperikelen vrouwlief: omdat de rugpijn maar bleef aanhouden, en ook doorstraalde naar haar rechterbeen, besloot men in de pijnkliniek om de positie van de elektrode van haar neurostimulator te wijzigen. Daarvoor werd zij woensdag opgenomen in de kliniek en mocht zij daar een nachtje blijven. Nu moet zij zich een maand koest houden en vooral geen hefwerk doen. De pijn van de ingreep had volgens de specialist tegen het weekend al stukken verbeterd moeten zijn, maar dit is nu absoluut het geval nog niet. Erger nog, ze heeft zelfs nog nooit zoveel pijn gevoeld! Intussen belde ze vandaag al naar de pijnkliniek, waar men haar aanraadde om ontstekingsremmers te nemen. Wordt dus nog maar eens vervolgd…
 • werk: machine werd volledig hersteld (wij mochten ze helemaal ontmantelen en de beschadigde delen vervangen), en met ondersteuning van een technieker/processpecialist van de leverancier konden we deze week weer opstarten. Toch blijven er nog wat kleine problemen die nog het nodige zoekwerk vereisen, om tot een goed eindproduct te komen
 • smartphone: ik ben heel tevreden over m’n nieuwe speeltje, handig dat ik er ook afspraken en verjaardagen die ik op de laptop thuis in Windows Live Mail voorzie, kan zien zodat ik nu nooit meer iets kan vergeten… ;-)
 • Mero: onze kleinzoon is een erg actief baasje, en hij kan iedereen om z’n vingers winden met z’n lieve (maar soms zo sluwe) glimlach. In de aanloop naar het stappen sluipt hij het huis rond als een paracommando, dicht bij de grond en vooral gebruik makend van zijn armen. Niet echt kruipen dus, wat je normaal bij een baby zou verwachten… Hij trekt zich intussen ook vlot recht aan alles waar hij zich kan aan optrekken, maar stappen is er nog niet bij. Maar dat komt vast nog, en dan zal er wellicht niets meer veilig zijn… :-)

Fijn weekend verder!

Billy

About these ads

24 thoughts on “Even bijbenen

 1. J@n. zegt:

  In de eerste plaats sterkte voor en met de vrouw en hopelijk verbeterd het snel.
  Gelukkig begint het op je werk toch weer op rolletjes te lopen en je kleinkind zal het ook wel vlug gaan doen, lopen bedoel ik. ;-)
  Beterschap voor het vrouwtje en ondanks alles ee fijne zondag nog.

 2. Oh heerlijk zo’n update!! Bij mij ook rustig hoor momenteel. Wat vervelend dat je vrouw zoveel pijn heeft!! Ik ken het, rugpijn helaas maar al te goed. Beterschap en sterkte voor haar!! En het werk, hopelijk wordt dat ook snel verholpen. Die kleinzoon van je, lekker eigenwijs. En dat stappen… Berg je maar!! =)

 3. klaproos zegt:

  beterschap voor je vrouw billy
  en geniet van al de rest om je heen hé man,

  daar is het leven voor weet je,

  xxx

 4. Wat vervelend dat de ingreep niet het gewenste effect heeft gehad.
  Ik wens jullie beterschap!

 5. ik hoop dat vrouwlief eindelijk verlost gaat zijn van haar pijnen, billy!!
  wens haar alvast heel veel sterkte van mij!

  hihi .. ik zie mero al door het huis op sluipen, als een professionele paracommando!! :lol:
  speelt ie tegelijk ook voor stofzuiger? ;-)

  fijne zondag,

 6. Chantal zegt:

  En we zijn weer up to date, waarvoor dank!

 7. Zon-nebloem zegt:

  dan is het goed te begrijpen dat je geen tijd hebt, maar uit het oog is niet uit het hart, verzorg je vrouwtje en kinderen maar goed!

 8. Sas zegt:

  Sterkte met je vrouw!
  Ik ben ook erg blij met m’n smartphone

 9. bea zegt:

  Ai….hopelijk raakt uw vrouw snel van die pijn verlost. Voor de rest loopt het blijkbaar op rolletjes…Mero bijna :-)

 10. justm3 zegt:

  Leuk nieuws van mero en de nieuwe smartphone. Serieus wat minder leuk nieuws van je vrouw, ik hoop dat de pijn komt door een ontsteking en dat die dus ook zal wegtrekken, en dat het niet een gevolg is van de operatie zelf.. Ik wens ze in ieder geval heel veel beterschap toe! :-)

 11. micheleeuw zegt:

  Oei, die rugpijn zoet er niet gezond uit. Het klinkt als een hernia dus waarom opereren ze het niet ?
  Blij dat je tevreden bent met je nieuwe speeltjes.
  Fijn weekend !

 12. ingridblogs zegt:

  Sterkte met je vrouw Billy….hopelijk kan Mero haar pijn een beetje verzachten.VERGEET je niet heel lief voor je vrouw te zijn;)…………

 13. chrissebie zegt:

  Veel sterkte Billy, allee vooral voor je vrouw maar ook een beetje voor jou , omdat alles nu een beetje op jouw schouders terecht komt, maar dat is liefde hé man!
  Geniet van je weekend en van kleine Mero, wat een heerlijke naam trouwens!

 14. Niets ergens dan zeurende pijn. Ik hoop van harte dat ze je vrouw met een medicijn kunnen helpen!
  Werken aan een nieuwe baan, kost veel energie, en je moet aan alles en iedereen wennen. Gun jezelf de tijd, BIlly! En kleine Mero is deze dagen zeker een gezonde afleiding. Dat kleine kereltje dat wordt me er nog een :-)

 15. Liann. zegt:

  Sterkte voor je vrouw!
  Verder is het een erg leuke update :)

 16. Veel beterschap voor je vrouw Billy!! Hopelijk is het snel beter,………en ook voor jou, want er komt nu meer werk op je schouders!! Die smartphone, jij begint me meer en meer te overtuigen!! Leuke up-date!!

 17. datzalwel zegt:

  Dat ziet er niet zo best uit voor je vrouw, het lijkt inderdaad wel op een hernia. Voor zo ver dat we dat als leek kunnen beoordelen. De kleine Mero kan jullie gelukkig nog aan het lachen brengen geniet er van.
  HGroetjes.

 18. Lotte Daily zegt:

  Heavy seg, van uw vrouw! En je kleinzoon komt helemaal goed, een beetje een hartenbreker in wording waarschijnlijk! Die lachjes zijn gevaarlijk voor gans de vrouwelijke bevolking ;-).
  En de smartphone en laptop; dat kennen we. Enorm handig als de dingen ‘t doen, maar als ze het opgeven.. HEEL wat minder!

  Liefs,
  Lotte

 19. Zon-nebloem zegt:

  vandaag weer werken, toi toi, hopelijk loopt alles daar goed

 20. Beterschap met vrouw. Hoop dat ze snel van d’r pijn af is.
  Smartphone is best verslavend ;)

  Liefs!!

 21. Joris zegt:

  Hallo,
  Tja rugperikelen, hier ten huize is dat ook dagelijks een hot item. Jammer genoeg moet men daar leren mee omgaan en dat is niet altijd evident te noemen. Wat dat werken betreft, alle begrip natuurlijk voor de situatie. Uiteindelijk heb je het verloop van dat soort zaken niet altijd in de hand en vaak leidt dat tot problemen, die natuurlijk hun weerslag hebben op de vrije tijd. Maar met een beetje geduld komt alles wel weer op zijn pootjes terecht.

 22. platoonline zegt:

  Met interesse gelezen. Is de oorzaak van die pijn niet te traceren en te behandelen. Of geeft het lichaam gewoon verkeerde pijnprikkels af? Dat vroeg ik me af. Enfin, goed dat er neurostimulatoren bestaan.

 23. LJ zegt:

  Wat rot voor je vrouw!! Hopelijk gaat het intussen al wat beter!!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s